Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alfred Bulai, reținut pentru 24 de ore. Fostul profesor devine suspect pentru folosirea funcției în scopuri sexuale

Fostul profesor SNSPA, Alfred Bulai, a ieşit în cătuşe de la primele audieri. Este oficial reţinut pentru folosirea funcţiei în scop sexual şi pentru agresiune sexuală. În această dimineață au fost în desfășurare mai multe percheziţii la locuinţa sociologului.

de Redactia Observator

la 04.09.2024 , 17:40

Alfred Bulai nu a spus nimic în fața anchetatorilor și a polițiștilor. S-a prevalat de dreptul la tăcere în această anchetă, care își schimbă cursul și trece de la etapa de dosar penal in rem la persoană. Fostul profesor devine suspect în dosar pentru folosirea funcției în scopuri sexuale și agresiune în concurs, spun procurorii. 

Sociologul Alfred Bulai a fost reţinut, miercuri după-amiază, în dosarul deschis în urma unei anchete jurnalistice în care foste şi actuale studente ale Şcolii Naţionale de Ştiinţe Politice şi Administrative (SNSPA) l-au acuzat de hărţuire sexuală. Reprezentanţi ai Parchetului au confirmat măsura reţinerii după ce, în cursul dimineţii, la locuinţa fostului profesor au avut loc percheziţii.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au emis, miercuri după-amiază, ordonanţă de reţinere pe numele fostului profesor de la SNSPA Alfred Bulai. Acesta este acuzat de folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală, potrivit oficialilor Parchetului. Bulai are calitatea de suspect în dosarul deschis în urma unei anchete jurnalistice în care foste şi actuale studente ale SNSPA au povestit cum acesta le-a hărţuit sexual, cerându-le să se dezbrace. 

Vezi și

Reprezentanţi ai Parchetului au precizat că Bulai a refuzat să dea declaraţii în dosarul în care are calitatea de suspect, prevalându-se de dreptul la tăcere. Măsura reţinerii are loc după ce, miercuri dimineaţă, la locuinţa lui Bulai au avut loc percheziţii, iar acesta a fost chemat la audieri.

Pe acelaşi subiect

Percheziţii la locuinţa fostului profesor SNSPA

Miercuri dimineață s-au făcut percheziţii la locuinţa fostului profesor SNSPA Alfred Bulai, în dosarul în care acesta este suspectat de folosirea funcţiei în scop sexual. Sociologul, aşteptat la audieri miercuri.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au făcut, miercuri, trei percheziţii domiciliare în dosarul în care fostul profesor de la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Alfred Bulai este suspectat de folosirea funcţiei în scop sexual. Una dintre locuinţele vizate este cea a lui Bulai, care este aşteptat la audieri, miercuri după amiază. 

Procurorii care instrumentează dosarul deschis după ce mai multe studente sau foste studente ale SNSPA l-au acuzat public pe sociologul Alfred Bulai de hărţuire sexuală au pus în executare, miercuri trei mandate de percheziţie domiciliară în acest dosar. Una dintre locuinţele vizate este cea a lu Alfred Bulai, alte două fiind ale unor persoane fizice. Luna trecută, anchetatorii au făcut percheziţii la trei sedii ale SNSPA.

Reprezentanţi ai Parchetului au precizat că miercuri după amiază, la Secţia 2 de Poliţie din Bucureşti, vor fi audiaţi Alfred Bulai şi celelalte două persoane la domiciliile cărora au avut loc descinderile de miercuri dimineaţă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Justiţie » Alfred Bulai, reținut pentru 24 de ore. Fostul profesor devine suspect pentru folosirea funcției în scopuri sexuale