Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Alfred Bulai, în timp ce era dus la audieri: "Hai, măi! Lăsaţi-mă în pace!". Sociologul, prima dată faţă în faţă cu procurorii

Procurorii caută dovezi în dosarul fostului profesor SNSPA, Alfred Bulai. Pentru prima dată de la declanşarea anchetei în care sociologul este cercetat pentru că ar fi agresat sexual mai multe studente, s-au făcut percheziţii la el acasă şi i-a fost verificată inclusiv maşina. Alfred Bulai a fost dus la audieri.

de Bianca Iacob

la 04.09.2024 , 13:11

"Nu am ce să comentez! Hai, măi! Lăsaţi-mă în pace!", a spus Alfred Bulai. După percheziţiile făcute la locuinţa lui Alfred Bulai, percheziţii care au durat mai bine de două ore, este posibil să-i fie adusă acestuia la cunoştinţă acuzaţia. În dosarul lui Alfred Bulai, vorbim despre un dosar IN REM (n.red. este cercetată o faptă, nu o persoană) cu acuzaţia de folosire a funcţiei în scopuri sexuale.

E importantă declaraţia pe care o va face în faţa procurorilor, prima care o va da în acest caz. Rămâne de văzut cum se va apăra în faţa acestor acuzaţii. Au fost audiate mai multe studente şi foste studente, precum şi asistenta lui Alfred Bulai. De la percheziţii au fost ridicate probe şi înscrisuri. A fost perchezeţionată şi maşina lui Bulai. Scandalul de la SNSPA a început în urmă cu o lună, când mai multe studente au depus plângeri. Audierile de la Secţia 2 de Poliţie din Bucureşti vor dura câteva ore bune.

Vezi și
Bianca Iacob Like

Singurul lucru pe care ştiu bine să îl fac e meseria asta de jurnalist! Într-o lume destinată si dedicată oarecum bărbaților, am ajuns să fiu reporter în două războaie. De fapt, sunt mai multe, vreo 4.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Alfred Bulai, în timp ce era dus la audieri: "Hai, măi! Lăsaţi-mă în pace!". Sociologul, prima dată faţă în faţă cu procurorii