Antena Meniu Search
x

Video ”Bodyguardul lui Dumnezeu”, reţinut după ce a pălmuit un şofer în trafic, a băut şi mâncat fără să plătească şi a fugit dintr-o florărie cu un buchet de 5.000 de lei

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii bucureşteni, în urma unei anchete care viza mai multe infracţiuni pe care acesta le-a comis, împreună cu iubita lui, pe parcursul mai multor săptămâni. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 20.10.2022, 11:30

Vezi și

Ancheta poliţiştilor a început pe data de 10 octombrie, atunci când patronul unui restaurant anunţa că bărbatul ar fi plecat din locaţie fără a plăti consumaţia în valoare de 1.300 de lei. Oamenii legii au luat măsura controlului judiciar asupra bărbatului, dar şi a unei femei care îl însoţea. 

În urma cercetărilor amănunţite, poliţiştii Capitalei au descoperit că bărbatul mai avusese şi cu câteva săptămâni în urmă episoade prin care a încălcat legea. Mai exact ar fi vorba despre Mircea Ursu zis și ”bodyguardul lui Dumnezeu”, cel care era deja anchetat pentru că a schimbat bani falși la mai multe case de amanet.

Astfel, conform comunicatului transmis de poliţişti, bărbatul reţinut ar fi agresat fizic un alt bărbat, în trafic, pe o stradă din Sectorul 1. Întregul moment s-a petrecut sub privirile trecătorilor, în jurul orei 22:30, pe 20 septembrie şi a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în apropiere. Scandalul a pornit de la o şicanare. L-a lovit cu pumnul pe șofer, în mâna cealaltă ținând o sabie la intimidare.

Două săptămâni şi jumătate mai târziu, pe 8 octombrie, acelaşi bărbat ar fi mers la o florărie din acelaşi sector, unde a comandat un buchet de 500 de trandafiri, care costa 5.000 de lei. A plecat din florărie, însă fără să plătească.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul pleca fără să plătească

Nu s-au oprit aici, pentru că 4 zile mai tîrziu, - la data de 12 octombrie, în jurul orei 17.00, cei doi bănuiți s-ar fi prezentat la un alt restaurant, tot din Sectorul 1, iar după ce ar fi consumat mai multe produse alimentare și băuturi alcoolice, în valoare de 1.255 lei, ar fi plecat fără să achite nota de plată.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele bărbatului, acesta fiind depistat și condus la audieri. Cel în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior,  măsura arestării preventive.

Cercetările sunt continuate de  către Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » ”Bodyguardul lui Dumnezeu”, reţinut după ce a pălmuit un şofer în trafic, a băut şi mâncat fără să plătească şi a fugit dintr-o florărie cu un buchet de 5.000 de lei