Antena Meniu Search
x

Video Dănuţ Lupu, condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare. Fostul fotbalist al generaţiei de aur mai are o şansă la apel

Dănuţ Lupu, fotbalist al generaţiei de aur, a fost condamnat la închisoare cu executare, din cauza abaterilor repetate în trafic. Mai exact, fostul fotbalist a fost prins de mai multe ori la volan, deşi nu are permis de conducere. Carnetul i-a fost anulat în urmă cu mai bine de două decenii.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.06.2023, 18:55

Vezi și

"Vorbim de o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile, timp pe care fostul fotbalist ar trebui să îl petreacă în spatele gratiilor. Dănuţ Lupu a fost prins în mai multe rânduri conducându-şi maşina fără drept, asta după ce poliţiştii rutieri i-au anulat permisul de conducere în anul 2001, în urmă cu mai bine de două decenii, tot atunci când a şi renunţat la fotbal. La acea vreme, poliţiştii l-au prins băut la volan, motiv pentru care au luat această măsură", spune Bogdan Dinu, reporter Observator.

Dănuţ Lupu, închisoare cu executare

"Bărbatul mai are o cale de atac peste o săptămână, pe data de 7 iunie, atunci când ar urma ca decizia judecătorilor să poată fi întoarsă prin apel. Rămâne de văzut ce sentinţă se va da atunci şi dacă vom vorbi de una definitivă sau nu", adaugă Bogdan Dinu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Justitie » Dănuţ Lupu, condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare. Fostul fotbalist al generaţiei de aur mai are o şansă la apel