Antena Meniu Search
x

Video Deputatul Aurel Bălăşoiu, scandal sexual de proporţii. Au fost deschise două dosare pentru relaţii intime cu un minor şi viol

Parchetul General a anunţat marţi că s-a sesizat din oficiu şi a deschis un dosar penal in rem pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, în cazul deputatului Aurel Bălăşoiu. De asemenea, procurorii au deschis un al doilea dosar, în care sunt efectuate cercetări pentru viol, după ce a fost depusă o plângere penală pe numele deputatului.

De Redactia Observator la 05.10.2022, 13:17
Vezi și

"Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a sesizat din oficiu la data de 4.10.2022 cu privire la săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor prevăzut de art. 220 Cod penal, ca urmare a informaţiilor apărute în mass-media referitoare la săvârşirea acestei fapte de către o persoană având calitatea de deputat în Parlamentul României. Totodată, pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a fost deschis un al doilea dosar având ca obiect săvârşirea infracţiunii de viol prevăzut de art. 218 din Codul penal, ca urmare a depunerii unei plângeri penale împotriva aceleiaşi persoane. Menţionăm că în ambele dosare urmărirea penală se desfăşoară in rem", se arată într-un comunicat al Parchetului General.

Aurel Bălăşoiu, exclus din PSD în urma unui scandal sexual

Sâmbătă seara, în spaţiul public au apărut imagini în care deputatul Aurel Bălăşoiu apărea dezbrăcat alături de un tânăr, despre care s-a vehiculat în mediul politic că ar fi minor. În aceeaşi zi, PSD a anunţat că îl exclude pe Aurel Bălăşoiu din partid şi l-a îndemnat pe acesta să îşi dea demisia din funcţia de deputat.

"În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnităţii umane şi a moralei creştine", se arăta într-o postare pe pagina de Facebook a formaţiunii politice. Ulterior, Aurel Bălăşoiu a negat că el ar fi cel din imagini şi a spus că nu va demisiona din Parlament, relatează Agerpres.

Aurel Bălăşoiu este la primul mandat de parlamentar, fiind ales pe listele PSD în judeţul Argeş. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi Facultatea de Teologie la Universitatea Piteşti. Bălăşoiu s-a născut în comuna Rogiu, judeţul Argeş, unde a ocupat pe rând funcţiile de contabil, secretar al consiliului local şi primar (2004-2020). 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Justitie » Deputatul Aurel Bălăşoiu, scandal sexual de proporţii. Au fost deschise două dosare pentru relaţii intime cu un minor şi viol