Antena Meniu Search
x

Video Scandal în PSD. Deputatul Aurel Bălăşoiu, exclus din partid în urma unui scandal sexual. Foștii colegi vor să îi ridice și imunitatea parlamentară

Scandal uriaş în PSD. Un deputat a fost exclus, în această seară, din partid în urma unui scandal sexual. La scurt timp de la anunţ, pe site-ul gândul.ro au apărut fotografii explicite în care Aurel Bălăşoiu întreţine relaţii sexuale cu un bărbat. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 01.10.2022, 21:22

Vezi și

Bogdan Dinu, reporter Observator: "Decizia partidului vine ca urmare a unui scandal sexual în care Aurel Bălășoiu ar fi implicat. Liderii PSD au primit imagini cu Aurel Bălăşoiu care ar întreține relații sexuale cu un alt bărbat. Decizia ca deputatul să fie demis din partid a venit în urma cu câteva minute. Mai mult, lideri partidului cer demisia deputatului din legislativ, în caz contrar, vor vota pentru ridicarea imunității parlamentare. Bălășoiu se află la primul mandat în Parlament și în trecut a fost primar. Contactat de Observator, Aurel Bălăşoiu neagă aceste acuzații și spune că imaginile nu sunt reale."

"Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu.

De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare.

PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine", a transmis conducere PSD pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Scandal în PSD. Deputatul Aurel Bălăşoiu, exclus din partid în urma unui scandal sexual. Foștii colegi vor să îi ridice și imunitatea parlamentară