Antena Meniu Search
x

Video Florin Secureanu, condamnat definitiv la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Fostul manager "Malaxa" a făcut plăţi ilegale de aproape 650.000 de lei

Fostul manager al Spitalului "Nicolae Malaxa" din Bucureşti a ajuns după gratii. Judecătorii l-au condamnat definitiv la 3 ani şi 8 luni de închisoare. Florin Secureanu este acuzat de abuz în serviciu şi plăţi ilegale din fondurile spitalului.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 09.05.2023, 14:03

Vezi și

Florin Secureanu a fost ridicat de către poliţişti de la locuinţa sa din localitatea Jibou. Noaptea şi-a petrecut-o în arestul IPJ Sălaj, de unde dimineaţă a fost transferat către penitenciarul din Satu Mare.

În perioada se detenţie se va afla la Penitenciatul din Oradea, acolo unde odată ce va ajunge va fi în carantină pentru două săptămâni, iar mai apoi va fi mutat pe secţie alături de alţi deţinuţi.

Fostul manager de la "Malaxa" a fost trimis în judecată de procurorii DNA în septembrie 2020, pentru abuz în serviciu şi plăţi ilegale. Florin Secureanu a făcut plăţi ilegale în valoare de 648.000 de lei către diverse societăţi comerciale din bugetul unităţii medicale pe care o conducea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Justitie » Florin Secureanu, condamnat definitiv la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Fostul manager "Malaxa" a făcut plăţi ilegale de aproape 650.000 de lei