Antena Meniu Search
x

Video Interlopul Turcu, săltat de mascați după ce a amenințat polițiștii pe Facebook: "Te mierlesc, sparge-mi uşa"

Un interlop din Târgovişte s-a filmat în timp ce îl ameninţa pe reţelele de socializare pe şeful IPJ Dâmboviţa. Bărbatul de 40 de ani s-a supărat că a rămas fără permis după ce a fost prins drogat la volan. 

de Redactia Observator

la 02.08.2021, 13:18

Vezi și

În imagini se vede cum individul scoate arma şi îi invită pe poliţişti să vină să-i spargă uşa. Ba chiar se şi drogează în direct. La scurt timp, dorinţa i s-a îndeplint, iar mascaţii l-au săltat pe bărbat şi l-au dus la sediul poliţiei.

Bărbat: Vreau doar să-mi spargă uşa. Sunt pregătit. Dacă e să mă duc, nu mă duc la pârnaie că m-ai prins tu drogat la volan. Dacă e să mă duc la pârnaie e că te mierlesc. Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi! 

Totul a început după ce acesta a fost implicat într-un eveniment rutier. Polițiștii l-au dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, iar rezultatul preliminar ar fi fost pozitiv la droguri. Oamenii legii i-au ridicat permisul de conducere, fapt ce l-a înfuriat la maximum pe Turcu.

Acesta a mers acasă și a postat pe o rețea de socializare o filmare în care apare cu un pistol și amenință polițiștii. În acesta dimineață, mascații au intrat peste el. Acesta a fost dus la sediul poliției unde este audiat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Interlopul Turcu, săltat de mascați după ce a amenințat polițiștii pe Facebook: "Te mierlesc, sparge-mi uşa"