Antena Meniu Search
x

Membrii celor două clanuri, care s-au încăierat cu ciocane şi bâte în stradă, lăsaţi să plece acasă sub control judiciar

Decizie surprinzătoare în privinţa celor două clanuri care s-au încăierat în weekend, pe o stradă din Botoşani. Cei nouă indivizi implicaţi în scandal au fost lăsați să plece acasă, sub control judiciar. Fără să ţină cont de oamenii de pe stradă, bătăuşii s-au luptat pe viaţă şi pe moarte cu ciocane şi bâte. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 26.02.2024, 14:10

Vezi și

După ce duminică au fost aduşi din nou la Parchet, pentru audieri, judecătorii au decis să îi trimită acasă sub control judiciar pentru 60 de zile.

Nu au voie, în această perioadă de timp, să părăsească ţara şi nici să discute între ei pe toată durata cercetărilor, însă au în continuare dosare penale deschise pentru distrugere, loviri şi alte violenţe, dar şi deranjarea liniştii şi ordinii publice.

Nouă dintre cei 11 indivizi care s-au încăierat în plină stradă, sâmbătă după-amiaza, au fost iniţial reţinuţi pentru 24 de ore. Aceste grupări aveau conflicte mai vechi şi ar mai fi avut loc şi alte încăierări între ei. Ancheta continuă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Justitie » Membrii celor două clanuri, care s-au încăierat cu ciocane şi bâte în stradă, lăsaţi să plece acasă sub control judiciar