Antena Meniu Search
x

Video Scene de Evul Mediu în Botoşani. Două clanuri rivale s-au bătut cu răngi şi ciocane în plină stradă, după o şicanare în trafic: "Toporul e pe scări la amanet"

Strada ca o junglă! De la o şicanare în trafic, la Botoşani s-a ajuns la bătaie generală! Două clanuri rivale s-au bătut cu ciocane, răngi şi topoare. Îngroziţi, localnicii au înroşit linia la 112. Doar trupele speciale au reuşit să-i oprească pe scandalagii. 

de Redactia Observator

la 24.02.2024, 19:22

Vezi și

Scandalul a izbucnit o stradă aflată la câteva sute de metri de poliţia judeţeană. "Au fost două grupuri. Ăştia din faţă i-au oprit pe ăia din spate şi au început exact aşa cum e în alte prăţi. Cu răngi, cu topoare", povesteşte un martor. 

Bătaie cu răngi după o şicanare în trafic

Totul ar fi pornit de la o şicanare în trafic. Din maşini au coborât mai multe persoane care s-au lovit reciproc cu ciocane, bâte şi ce au găsit la îndemână. "Toporul e pe scări la amanet. Doi i-au prins acolo la noi în cartier, la o masă acolo. O teslă pe aici printre copaci, am zărit-o când am dus gunoiul", spune o localnică.

În scurt timp, au început apeluri disperate la 112. În Botoşani a fost mobilizare generală. "Au fost redicreţionate toate echipajele din teren, respectiv jandarmi, poliţişti de ordine publică şi rutieră, precum şi poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Toate persoanele implicate au fost imobilizate, apoi conduse la sediul Poliţiei", a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani.

Doi răniţi au rămas internaţi la spitalul de urgenţe din Botoşani. "Pacientul de 61 de ani adus cu SMURD-ul prezenta un TCC acut plagă parietală, un traumatism toraco-adbominal, de umăr şi cot stâng. Celălalt de 24 de ani prezintă un traumatism cranio-cerebral, o contuzie toraco-abdominală", spune Monica Adăscăliţei, medic.

Bătăuşii sunt acum audiaţi de poliţişti pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, loviri şi vătămare corporală.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Scene de Evul Mediu în Botoşani. Două clanuri rivale s-au bătut cu răngi şi ciocane în plină stradă, după o şicanare în trafic: "Toporul e pe scări la amanet"