Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Dan Diaconescu, ridicat de mascaţi pentru relaţii sexuale cu minore. S-a ascuns de poliţişti în debara - surse

Percheziiţii de amploare la casa lui Dan Diaconescu. Fostul om de televiziune ar fi cercetat pentru relaţii sexuale cu minore şi urmează să fie audiat la Constanţa.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 13.04.2023 , 13:48

Anchetatorii au ridicat de la locuinţa lui Dan Diaconescu două laptopuri şi telefoane. Sursele judiciare au declarat că l-ar fi găsit pe Dan Diaconescu ascuns în debara. Vor pleca poliţiştii cu el către IPJ Constanţa, acolo unde va fi audiat.

Comunicatul oficial al Poliţiei făcea referire la percheziţii la domiciliul unui bărbat de 55 de ani, fără a-i fi dat numele, într-o faptă de natură penală, fără a fi specificată fapta. Pe surse, înţelegem că este vorba despre relaţii sexuale cu minore. Minorele ar fi făcut parte dintr-o reţea de prostituţie.

Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani de închisoare din care a executat 3 pentru că a fost eliberat condiţionat. Atunci a fost condamnat pentru şantaj.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Justitie » Dan Diaconescu, ridicat de mascaţi pentru relaţii sexuale cu minore. S-a ascuns de poliţişti în debara - surse