Antena Meniu Search
x

Video Capii mafiei ţigărilor din Arad, Cosmin Mladin şi Dani Copil, arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Cosmin Mladin și Daniel Copil, liderii unei reţele uriaşe de contrabandă de ţigări din Arad au fost arestați pentru 30 de zile. Decizia a fost luată, astăzi, de Tribunalul Bucureşti.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 26.07.2021, 15:24

Vezi și

UPDATE 15:20 - Daniel Copil a fost ridicat din Pecica și dus în arest, în timp ce Cosmin Mladin este căutat de poliție

Știrea inițială: Cosmin Mladin și Daniel Copil, liderii unei reţele uriaşe de contrabandă de ţigări din Arad au fost arestați pentru 30 de zile. Decizia a fost luată, astăzi, de Tribunalul Bucureşti.

În urmă cu aproape două săptămâni când procurorii antimafia au făcut 157 de percheziții, Cosmin Mladin și Daniel Copil nu au fost găsiţi de poliţişti. În schimb şi-au făcut apariţia cu trei zile în urmă, la Tribunalul Bucureşti, când se judeca arestarea lor în lipsă.

Pe acelaşi subiect

Atunci judecătorul a amânat pronunţarea pentru astăzi.

Cosmin Mladin şi Dani Copil s-au prezentat singuri în faţa instanţei

Vineri, cei mai căutaţi contrabandişti din ţară au venit singuri în faţa instanţei. Liderul reţelei contrabandiştilor din Arad, Cosmin Mladin, şi unul din locotenenţii săi, Dani Copil, au apărut la tribunal în Bucureşti, unde magistraţii au discutat solicitarea prin care DIICOT cere arestarea lor. 

Instanţa a fost luată oarecum prin surprindere, pentru că în ciuda faptului că au fost citaţi pentru acest mandat de arestare în lipsă, în momentul în care au sosit în faţa judecătorilor Tribunalului Bucureşti, aceştia nu au avut altceva de spus decât să se pronunţe într-o amânare de luarea deciziei privind solicitarea procurorilor DIICOT pentru arestarea celor doi contrabandişti. Au spus că nu au apucat să studieze bine dosarul şi în plus nu există un prejudiciu destul de clar în acest dosar.

Un prejudiciu care, în mod obişnuit, este dat magistraţilor abia la finalizarea anchetei. Aşadar au amânat pentru luni o decizie, cei doi au putut ieşi nestingheriţi din sala de judecată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Capii mafiei ţigărilor din Arad, Cosmin Mladin şi Dani Copil, arestaţi preventiv pentru 30 de zile