Antena Meniu Search
x

Video Sorin Oprescu a plătit ca să scape de arest în Grecia. Care sunt condițiile în care fostul primar al Capitalei rămâne liber

Cincii mii de euro. Este prețul pe care Sorin Oprescu trebuie să-l plătească pentru a scăpa de arest în Grecia. Magistrații eleni au decis marţi că este o garanție destul de mare pentru ca fostul primar să nu dispară cât se judecă procesul de extradare. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 31.05.2022, 19:36

Vezi și

Sorin Oprescu este liber, dar nu are voie să părăsească Grecia și trebuie să vină de două ori pe lună la poliție pentru un control judiciar.

Judecătorii au decis marţi să îl lăse în libertate, în schimbul unei cauțiuni de 5000 de euro.

Extrădarea în România l-ar putea pune pe Sorin Oprescu în pericol de moarte

În fața instanței a venit și partenera lui Sorin Oprescu, care le-a spus judecătorilor că extrădarea în România l-ar putea pune pe fostul primar în pericol de moarte, asta din cauza vârstei înaintate, dar și a bolilor de care suferă.

În paralel, Ministerul Justiției vrea pedepse mai aspre pentru persoanele condamnate definitiv care nu se predau în 7 zile de la pronunțarea sentinței. 

Sorin Oprescu a fost găsit în Grecia la jumătatea lunii, după ce a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru fapte de corupție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Justitie » Sorin Oprescu a plătit ca să scape de arest în Grecia. Care sunt condițiile în care fostul primar al Capitalei rămâne liber