Antena Meniu Search
x

Video Taxă de protecţie pentru a locui pe stradă cu Superman Neamţu, în Chitila. Poliţia l-a prins în flagrant pe interlop

Superman a ajuns în arestul poliţiei după ce a fost prins în flagrant. Nu ne referim la eroul din filme şi nici nu este o glumă, ci un caz real anchetat de poliţiştii din Chitila, într-un dosar de şantaj. 

de Redactia Observator

la 09.06.2021, 14:55

Vezi și
  • Superman Neamţu a ajuns în arest după ce a cerut taxă de protecţie unui vecin proaspăt mutat pe strada lui din Chitila

Bărbatul de 36 de ani, care poartă acest nume în acte, Superman Neamţu, este anchetat după ce i-a cerut taxă de protecţie vecinului său. Ca să poată locui în linişte lângă Superman, omul ar fi trebuit să plătească 10.000 de euro. 

Sătul de ameninţări, bărbatul i-a făcut plângere, iar oamenii legii au organizat flagrantul. 

Conform surselor din anchetă, un bărbat de etnie rromă a cumpărat un imobil în Rudeni. Acolo obiceiul este ca atunci când te muţi să ceri acordul vecinilor pentru a convieţui, un fel de taxă de protecţie. Victima nu ar fi cerut acordul, iar Superman este unul dintre vecinii care a încercat să îl forţeze în acest sens.

Superman a cerut 10.000 de euro

Pe acelaşi subiect

"La data de 8 iunie a.c., polițiștii din Chitila, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au constatat o infracțiune flagrantă de șantaj, în sectorul 1 București, persoana bănuită fiind un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care, prin amenințări cu acte de violență, realizate în mod repetat, ar fi constrâns victima, să îi dea 10.000 de euro, pentru a-i permite să locuiască în vecinătatea locuinței sale.  

În urma probatoriului administrat, polițiștii orașului Chitila au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, față de bărbatul bănuit, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri legale. 

În cauză, polițiștii din Chitila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR", au transmis autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Justitie » Taxă de protecţie pentru a locui pe stradă cu Superman Neamţu, în Chitila. Poliţia l-a prins în flagrant pe interlop