Antena Meniu Search
x

Video "Teribilistul din Mamaia" a fost reţinut de poliţie. Atitudine superioară a tânărului care a terorizat turiştii pentru like-uri pe TikTok

Tânărul care şi-a căutat celebritatea pe TikTok punând în pericol viaţa altor persoane, aruncând cu sticle şi scaune goale de pe balconul unui hotel din Mamaia şi batjocorind mai mulţi oameni, a ajuns în arestul Poliţiei.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 30.08.2021, 19:38

Vezi și
  • A venit cu un bolid de lux mov la audieri, dar a plecat în cătuşe.

Poliţia din Mamaia l-a reţinut pentru 24 de ore pe Vlad, tânărul de 28 de ani din Bucureşti care a terorizat turiştii din Mamaia. Acesta s-a filmat în goana de celebritate pe reţelele de socializare cum aruncă sticle şi scaune în oameni de la balcon şi oferă bani celor care răspund la provocările cu tentă criminală.

Acesta a fost audiat şi este acuzat pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar "mâine va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propuneri corespunzătoare", spune Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța 

Conform reporterului Observator Andreea Filip, tânărul s-a prezentat la audieri la volanul unui bolid de lux vopsit mov, cu numere de Galaţi, însă la ieşire a plecat încătuşat, arătând o atitudine superioară şi refuzând orice dialog cu presa.

"Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun. Menționăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. În cursul zilei de mâine, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare", a mai spus IPJ Constanţa.

Cum teroriza bărbatul turiștii din Mamaia

Poliţia Română a scris pe Facebook că "teribilistul din Mamaia" este "un pic reținut. Mai exact…de Poliție".

"În acest moment, el a fost reținut pentru 24 de ore. Va trebui să explice motivele pentru care a avut acest comportament, deși nu există o logică în tot ce a făcut. Un asemenea comportament este complet intolerabil. Dacă vrei să fii celebru sau vrei să fii apreciat, fă-o legal și într-un mod civilizat", a scris Poliţia Română.

Zilele trecute au apărut mai multe imagini pe internet în care tânărul s-a filmat în următoarele ipostaze:

  • a aruncat, de la balcon, o sticlă de șampanie spre două fete și un scaun pe mașinile parcate;
  • i-a promis unei mame o sumă de bani pentru a-și ucide fiul;
  • i-a aruncat ochelarii de vedere unui tânăr peste balcon;
  • a provocat persoane din preajma sa;
  • a încercat să sugrume un tânăr, folosind o tehnică de lupte.

Cine este tânărul cu provocări bolnave care teroriza turiștii la Mamaia

Tânărul era deja vedetă în online. Se laudă pe Internet că are un apartament în valoare de 300.000 de euro, o super mașină și bani. Se mândreşte inclusiv cu loviturile de pe corpul iubitei lui.

Poliţiştii l-au identificat, dar nu-i pot face nimic deocamdată.

Andreea Iliescu, IPJ Constanţa: ”Până la acest moment nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare”.

Provocările morbide sunt în trend pe o reţea populară destinată tinerilor. Utilizatorii îşi cer reciproc să se lanseze în acte riscante, fără a ţine cont de consecinţe. În urma lor, mai multe persoane au murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Justitie » "Teribilistul din Mamaia" a fost reţinut de poliţie. Atitudine superioară a tânărului care a terorizat turiştii pentru like-uri pe TikTok