Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video El este Vlad, bucureşteanul care a terorizat turiştii din Mamaia. Poliţia face apel ca oamenii să depună plângeri

Un tânăr a terorizat turiştii din Mamaia pentru a câştiga urmăritori pe reţelele sociale. Clipuri de-a dreptul şocante au fost postate internet.

de Andreea Filip

la 11.08.2021 , 13:22

Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional. Individul a oprit mai multe femei pe stradă şi le-a spus că le dă 2.000 de lei dacă își omoară copiii. Teribilistul nu s-a oprit însă aici. Are şi clipuri în care aruncă cu scaune sau cu sticle de pe geamul hotelului.

În urma apariţiei în spaţiul public a acestor imagini, poliţiştii s-au autosesizat pentru a-l identifica şi pentru a lua măsurile legale care se impun. Până în acest moment nu a fost depusă nicio plângere, tocmai de aceea poliţiştii îi sfătuiesc pe toţi cei implicaţi în această poveste să sprijine autorităţile.

Vlad este din Bucureşti şi este cazat într-un complex de apartamente din nordul litoralului. Modul în care el a acţionat în ultimele zile a stârnit reacţii negative, atât în rândul turiştilor, cât şi în rândul celor care au văzut imaginile.

Vezi și
Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » El este Vlad, bucureşteanul care a terorizat turiştii din Mamaia. Poliţia face apel ca oamenii să depună plângeri