Antena Meniu Search
x

Video Tânărul cu provocări bolnave a fost identificat, poliţia nu-i poate face nimic. Se laudă că are un apartament de 300.000 de euro și o super mașină

Provocări bolnave de dragul distracţiei! Un tânăr a devenit celebru pe Internet punând în pericol viaţa celorlaţi. Aruncă sticle şi scaune în oameni de la balcon şi oferă bani celor care răspund la provocările cu tentă criminală în goana de a obţine cât mai multe vizualizări. Poliţiştii nu îi pot face momentan nimic, deşi este pericol public.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 12.08.2021, 10:06

Vezi și

O distracţie bolnavă care ar fi putut avea consecinţe tragice. Individul aruncă de la balconul unui hotel din Mamaia cu scaune şi sticle în trecători. Două tinere sunt la un pas de a fi lovite. Mama uneia dintre ele povesteşte îngrozită episodul.

Tânărul teribilist aruncă cu sticle și scaune de la geamul unui hotel din Mamaia

Mama uneia dintre fete: ”Se duceau la maşină să-şi care bagajele. Şi ele când au trecut a aruncat sticla aia de bere. Mi-a zis: Mami, era să ne lovească unul în cap cu o sticlă”.

Andreea Filip, reporter Observator: ”Tânărul din București ar fi fost cazat într-un apartament dintr-un complex din nordul litoralului. A aruncat de la balcon cu sticle chiar pe aceste mașini fără să îi pese că poate rani persoanele care treceau prin zonă”.

Pe acelaşi subiect

Individul este un adevărat pericol public. Iar gesturile sale - de-a dreptul şocante. Împinge la nimereală oameni în piscină, abordează necunoscuţi ca să le ia ochelarii şi să-i umilească. Ori provoacă alţi tineri să facă flotări pentru bani.

Polițiștii știu cine este, însă nu pot lua nicio măsură împotriva lui

Tânărul este deja vedetă în online. Se laudă pe Internet că are un apartament în valoare de 300.000 de euro, o super mașină și bani. Se mândreşte inclusiv cu loviturile de pe corpul iubitei lui.

Poliţiştii l-au identificat, dar nu-i pot face nimic deocamdată.

Andreea Iliescu, IPJ Constanţa: ”Până la acest moment nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare”. 

Provocările morbide sunt în trend pe o reţea populară destinată tinerilor. Utilizatorii îşi cer reciproc să se lanseze în acte riscante, fără a ţine cont de consecinţe. În urma lor, mai multe persoane au murit.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Tânărul cu provocări bolnave a fost identificat, poliţia nu-i poate face nimic. Se laudă că are un apartament de 300.000 de euro și o super mașină