Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un fost şef al IPJ Prahova este cercetat de DNA după ce ar fi primit mită un ceas de lux, în valoare de 4.350 lei

Un fost şef al Inspectoratului Județean de Poliţie Prahova este cercetat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie după ce ar fi primit mită un ceas de lux pentru a interveni în soluţionarea unei sesizări.

de Redactia Observator

la 09.07.2021 , 12:05

Un fost şef al IPJ Călăraşi este cercetat de DNA după ce ar fi primit mită un ceas de lux, în valoare de 4.350 lei
Un fost şef al IPJ Călăraşi este cercetat de DNA după ce ar fi primit mită un ceas de lux, în valoare de 4.350 lei - IPJ Prahova

Marian Iorga a fost împuternicit să conducă IPJ Prahova în mai 2020. Înainte, acesta a condus IPJ Călăraşi între septembrie 2014 - martie 2019 şi între august 2019 - aprilie 2020. 

Potrivit unui comunicat al DNA, la data de 8 iulie, procurorii au început urmărirea penală faţă de Marian Iorga, fost inspector şef al IPJ Prahova, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.

“În funcţia de inspector şef al I.P.J. Călăraşi, la data de 29 aprilie 2017, ar fi primit un ceas de lux, în valoare de 4.350 lei, de la o persoană (suspect în cauză), în legătură cu îndeplinirea unui act ce intră în atribuţiile sale de serviciu, respectiv, cu soluţionarea favorabilă a unei sesizări pe care persoana o formulase anterior”, se arată în comunicat, citat de News.ro.

Articolul continuă după reclamă

Marian Iorga este cercetat sub control judiciar. Între obligaţiile impuse prin această măsură se află interdicţia de a părăsi ţara şi interdicţia de a comunica, direct sau indirect, pe vreo cale, cu anumite persoane menţionate în ordonanţă. În acelaşi dosar mai este cercetată o persoană, fără calitate specială, pentru dare de mită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Justitie » Un fost şef al IPJ Prahova este cercetat de DNA după ce ar fi primit mită un ceas de lux, în valoare de 4.350 lei