Antena Meniu Search
x

Un român este cercetat penal după ce câinele său a ucis o pisică, sub ochii fiului care filma totul

Un bărbat în vârstă de 48 de ani dintr-o comună din Teleorman este cercetat penal după ce şi-a asmuţit câinele pe o pisică, iar animalul a ucis-o. Scena a fost filmată de fiul bărbatului, care a distribuit videoclipul pe Facebook.

de Redactia Observator

la 03.11.2021, 18:47

Un bărbat din Teleorman e cercetat penal după ce şi-a asmuţit câinele pe o pisică, iar animalul a ucis-o - Profimedia (scop ilustrativ)

Cazul a intrat în atenţia organelor de cercetare penală după ce, în urma monitorizării reţelelor de socializare, un poliţist a văzut videoclipul postat pe internet, au declarat pentru news.ro reprezentanţi ai Poliţiei judeţene Teleorman. În urma verificărilor făcute de poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor, aceştia au stabilit că un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Zâmbreasca, şi-a asmuţit câinele împotriva propriei pisici, scena fiind filmată de fiul minor al bărbatului, care a şi făcut publice imaginile. 

Videoclipul cu lupta dintre animale a fost şters

După demararea cercetărilor, videoclipul a fost şters de pe reţeaua de socializare. Bărbatul este cercetat penal în cadrul unui dosar privind săvârşirea infracţiunii de ”uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept”. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Credeţi că există vreo şansă ca speranţa de viaţă să crească în România?
Observator » Justitie » Un român este cercetat penal după ce câinele său a ucis o pisică, sub ochii fiului care filma totul