Antena Meniu Search
x

Chiricheş: Îmi asum întreaga responsabilitate pentru eşecul ăsta. Am făcut două greşeli care au costat echipa

Căpitanul naţionalei României, Vlad Chiricheş, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Muntenegru, scor 0-2, că îşi asumă întreaga responsabilitate pentru eşecurile care au costat echipa. 

de Redactia Observator

la 05.06.2022, 07:24

Vlad Chiricheş
Reacţa lui Vlad CVlad Chiricheş după ce înfrângerea României în meciul cu Muntenegru - Profimedia

“Îmi asum întreaga responsabilitate pentru eşecul ăsta. Am făcut două greşeli care au costat echipa naţională. Îmi pare rău. Îmi pare rău pentru jucători şi sper să nu îi afecteze şi să fie mai bine în Bosnia. Probabil am fost un pic surprinşi de agresivitatea lor. E clar că nu am făcut un joc extraordinar. Cred că am intrat mult în jocul lor. Ei au fost mult mai agresivi decât noi. Până la urmă au fost dopuă greşeli care ne-au costat. Nu cred că au avut ocazii în afară de cele create la greşelile mele. Sper să câştigăm în Bosnia şi asta să ne dea un moral mai bun”, a spus Chiricheş, potrivit news.ro. 

Mijlocaşul Alexandru Maxim: "Am avut o prestaţie jalnică"

Mijlocaşul Alexandru Maxim a declarat, sâmbătă seară, că eşecul cu Muntenegru este unul umilitor, subliniind că naţionala României a avut o prestaţie jalnică.

"Este o înfrângere umilitoare, am avut o prestaţie jalnică. Am făcut un meci foarte slab, dub nivelul a ceea ce jucăm la cluburi. Nu meritam niciun punct, e greu că nu găsesc explicaţii. Tot noi va trebui să o scoatem la capăt", a declarat Maxim.

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Au marcat Mugosa ’66 şi Vukcevic ’87. Ambele goluri au venit după greşeli ale lui Chiricheş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Liga Natiunilor » Chiricheş: Îmi asum întreaga responsabilitate pentru eşecul ăsta. Am făcut două greşeli care au costat echipa