Antena Meniu Search
x

Florin Tănase: Îmi doresc să marchez în fiecare meci de Liga Naţiunilor sau să ofer o pasă decisivă

Fotbalistul echipei naţionale a României, Florin Tănase, a declarat, luni, într-un interviu acordat FRF TV, că îşi doreşte să marcheze în fiecare meci din noua ediţie a Ligii Naţiunilor care va debuta în luna iunie.

de Redactia Observator

la 02.06.2022, 15:32

Florin Tănase
Florin Tănase - Hepta

"Îmi doresc să marchez în fiecare meci de Liga Naţiunilor. Dacă nu reuşesc, nu e nicio problemă atâta timp cât naţionala câştigă. Dar eu îmi doresc să înscriu în fiecare joc sau să ofer o pasă decisivă. Eu am până acum 11 selecţii, dar nu sunt aşa multe minute jucate. Nu ţin neapărat să marchez eu, dar aş dori ca naţionala să câştige şi să mă calific cu ea la cât mai multe turnee finale", a afirmat jucătorul aflat în cantonament la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

Florin Tănase susţine că este pregătit fizic

"Liga Naţiunilor este o competiţie foarte importantă. De fapt, de fiecare dată când îmbraci tricoul echipei naţionale trebuie să dai totul pe teren. Că este amical sau oficial, trebuie să avem dăruire şi să jucăm în echipă. Vreau să joc la fel de bine ca în ultimele două sezoane, să marchez goluri, să îmi ajut echipa de club şi echipa naţională. Cel mai mult îmi doresc să ajung la Cupa Mondială, dar şi la un Campionat European, pentru că acesta e primul", a explicat el.

Chiar dacă a jucat multe meciuri în sezonul recent încheiat, Tănase susţine că nu resimte oboseala. "Sunt pregătit fizic să joc patru meciuri în 11 zile. Ce e mai frumos decât să joci fotbal? E timp de refacere între partide, în plus sunt mulţi jucători la lot şi se pot face rotaţii. Trebuie să jucăm cu încredere, să fim agresivi şi să dăm totul pe teren din primul până în ultimul minut", a adăugat atacantul.

Echipa naţională de fotbal a României va juca în luna iunie în Liga Naţiunilor cu Muntenegru (pe 4 iunie, ora 21:45, la Podgorica şi pe 14 iunie, ora 21:45, pe stadionul Rapid-Giuleşti), cu Bosnia-Herţegovina (7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino Polje - Zenica) şi cu Finlanda (11 iunie, ora 21:45, stadion Rapid-Giuleşti).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Liga Natiunilor » Florin Tănase: Îmi doresc să marchez în fiecare meci de Liga Naţiunilor sau să ofer o pasă decisivă