Antena Meniu Search
x

Polonia - Ţara Galilor 2-1, în Liga Naţiunilor. Gazdele au răsturnat scorul după ce au fost conduse

Selecţionata Poloniei a învins reprezentativa Ţării Galilor cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri seara, la Wroclaw, în primul al ediţiei 2022 a Ligii Naţiunilor la fotbal, în Grupa a 4-a a Ligii A.

de Redactia Observator

la 02.06.2022, 15:41

Polonia - Ţara Galilor 2-1, în Liga Naţiunilor
Polonia - Ţara Galilor 2-1, în Liga Naţiunilor - Profimedia Images

Galezii au reuşit să deschidă scorul prin Jonathan Williams (52), dar gazdele au obţinut victoria după două goluri marcate în ultimele 20 de minute, de rezervele Jakub Kaminski (72) şi Karol Swiderski (85).

Belgia şi Olanda mai fac parte din această grupă, urmând să se înfrunte pe 3 iunie. Ţara Galilor va juca următorul meci pe 5 iunie, cu Ucraina, în finala barajului de calificare la Cupa Mondială 2022. Galezii i-au menajat în Polonia pe Gareth Bale, Ben Davies şi Aaron Ramsey în perspectiva partidei de la Cardiff, care ar putea aduce calificarea la o Cupă Mondială după o pauză de 64 de ani.

Scoția – Ucraina 1-3

Scoția – Ucraina 1-3. După un meci cu un debut emoționant, Ucraina a reușit să câștige detașat. Câștigătoarea se va întâlni cu Țara Galilor în finala barajului de calificare la Mondialul din Qatar. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori de-a lungul timpului, iar ambele meciuri au avut loc în preliminariile Euro 2008.

Naționala lui Oleksandr Petrakov s-a calificat în finala barajului pentru Cupa Mondială, unde va întâlni Țara Galilor. Au marcat Iarmolenko ’33, Iaremciuk ’49 şi Dovbik ‘90+5 pentru învingători, respectiv McGregor ’79 pentru învinşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Liga Natiunilor » Polonia - Ţara Galilor 2-1, în Liga Naţiunilor. Gazdele au răsturnat scorul după ce au fost conduse