Antena Meniu Search
x

25 de romi au semănat teroare într-un spital din Italia. Au bătut o româncă și pe soțul ei, după ce l-au prins pe unul dintre ei că fură curent

O româncă de 41 de ani și partenerul ei italian au fost luați la bătaie de mai mulți romi, atât în Camera de Primiri Urgențe, cât și în parcarea Spitalului San Camilli din Roma. Potrivit TG24, cuplul ajunsese la spital, după o altercație cu unul dintre bătăuși, pe care îl prinseseră în timp încerca să se conecteze ilegal la rețeaua de electricitate a imobilului în care locuiesc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.09.2022, 13:27

25 de romi au semănat teroare într-un spital din Italia. Au bătut o româncă și pe soțul ei, după ce l-au prins pe unul dintre ei că fură curent electric - assocarenews.it

Povestea a început luni, pe la ora 12, când un cuplu - ea româncă, el italian - au cerut intervenția carabinierilor după ce surprinseseră un individ de 46 de ani care încerca să repare un racord ilegal la panoul de electricitate al unui bloc de locuințe din cartierul Marconi, în Roma. 

Între cei trei ar fi izbucnit o ceartă violentă, care a degenerat într-o adevărată bătaie, la finalul căreia cupul a mers la Camera de Urgență a spitalului San Camillo, pentru îngrijiri medicale, iar agresorul s-a făcut nevăzut. Alertați de vecini, polițiștii au intervenit rapid și au pornit imediat în căutarea bărbatului de 46 de ani. 

Ajunși la spital, românca și soțul italian au fost tratați și ulterior externați. Doar că, în camera de gardă a izbucnit nebunia. Nu mai puțin de 25 de romi, însoțiți de bărbatul fugar, au vrut să le dea o lecție celor doi, pentru disputa de la bloc, așa că i-au luat la bătaie. 

Romii au luat-o pe româncă la pumni, iar soțului ei i-au rupt nasul și câteva coaste

Românca a fost lovită cu pumni și picioare, în timp ce soțului eu i-au fost fracturat nasul și câteva coaste. Scene de groază, derulate în fața medicilor, a asistentelor și a pacienților îngroziți. Și aici au fost chemați carabinierii. Însă, până la sosirea lor, atacatorii au dispărut. 

Procurorul a deschis un dosar penal în acest caz, în timp ce polițiștii au confiscat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, pentru a reconstitui cele întâmplate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » 25 de romi au semănat teroare într-un spital din Italia. Au bătut o româncă și pe soțul ei, după ce l-au prins pe unul dintre ei că fură curent