Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto A aflat cu câteva zile înainte să spună "Da" că logodnicul a înșelat-o. Ce a făcut cu nunta care a costat-o o avere: "Decât să stau acasă să plâng"

Răsturnare de situație inedită. O tânără din UK, care a aflat cu câteva zile înainte de nuntă că logodnicul ei a înșelat-o, a surprins pe toată lumea cu decizia ei. "Nunta", pentru care plătise peste 46.000 de dolari, s-a transformat într-o petrecere de despărțire. Tânăra s-a prezentat la petrecere singură, îmbrăcată în rochie de mireasă, dar alături de toți invițatii care trebuiau să participe la nuntă. 

de Redactia Observator

la 26.08.2024 , 09:49

A aflat cu câteva zile înainte să spună "Da" că logodnicul a înșelat-o. Ce a făcut cu nunta care a costat-o o avere
A aflat cu câteva zile înainte să spună "Da" că logodnicul a înșelat-o. Ce a făcut cu nunta care a costat-o o avere - Facebook / Lindsay Simone Slater

Lindsay Slater și-a sărbătorit libertatea alături de familie și prieteni. S-a bucurat de un mediu gustos, cu trei feluri de mâncare și a făcut poze cu cei care trebuiau să-i fie alături în seara în care urma să spună "Da", potrivit The Sun.

Înbrăcată în rochia de mireasă pentru care a plătit de 1.600 de dolari, femeia s-a bucurat de muzica bună și de timpul petrecut cu cei dragi. Mai mult, tânăra avocată, în vârstă de 31 de ani, a plecat și în ceea ce trebuia să fie luna de miere, dar cu o prietenă. 

Și-a transformat nunta în petrecere de despărțire, după ce a aflat că viitorul soț a înșelat-o

Articolul continuă după reclamă

Lindsay a aflat în urmă cu nici o săptămână înainte ca ea să se căsătorească că bărbatul cu care era împreună de 12 ani a înșelat-o.

„Am fost supărată. Era prea târziu să anulez nunta. Toată lumea a fost șocată, toți banii pe care i-am cheltuit. Dar o mare parte din mine s-a gândit: „Sunt liberă”. Am fost înconjurată de atât de multă dragoste, încât chiar mi-a amintit că nu am nevoie de el. Am ales să petrec ziua cu prietenii și familia, decât să stau acasă plângând”, povestește femeia. 

Fostul lui Lindsay, în vârstă de 36 de ani, a refuzat să comenteze, dar a recunoscut că a fost infidel.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Mapamond » A aflat cu câteva zile înainte să spună "Da" că logodnicul a înșelat-o. Ce a făcut cu nunta care a costat-o o avere: "Decât să stau acasă să plâng"