Antena Meniu Search
x

A dansat lasciv în faţa elevilor, apoi a întreţinut relaţii intime cu unul dintre ei. O profesoară de sport din Anglia, acuzaţii după petrecerea de sfârşit de an şcolar

Un elev din Marea Britanie a recunoscut că a întreţinut relaţii intime cu profesoara de educaţie fizică, în timpul petrecerii de absolvire a şcolii, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice.

de Redactia Observator

la 08.02.2022, 16:54

Profesoara acuzată că a întreţinut relaţiii intime cu un elev
Profesoara acuzată că a întreţinut relaţiii intime cu un elev - Daily Mail

Elevul a dat mărturie referitoare la o listă de acuzații făcute împotriva profesoarei Melissa Tweedie. Se presupune că Tweedie, care avea 23 de ani la acea vreme, ar fi petrecut cu elevii la clubul de noapte din Glasgow, înainte de a se întoarce cu ei la un hotel Premier în iunie 2017. Fosta profesoară de educație fizică de la Gleniffer High School din Paisley, Renfrewshire, ar fi dansat provocator cu elevii înainte de a întreine relaii intime cu unul dintre ei, care avea la vremea respectivă 18 ani, scrie The Sun

Elevul a declarat astăzi Consiliului General de Predare pentru Scoția (GTCS) că „i-a părut rău” că profesoara, în vârstă de 27 de ani, este investigată în legătură cu evenimentul. Cu toate acestea, într-o declarație, el a recunoscut că a sărutat-o ​​pe aceasta într-o cameră de hotel înainte de a coborî în camera lui de hotel și de a face sex.

Mărturia elevului cu privire la incident

Elevul a dezvăluit cum a consumat aproximativ trei sau patru halbe cu bere, o sticlă de vin, niște băuturi spirtoase, rom și shot-uri înainte de a face sex cu profesoara de educaie fizică în camera lui de hotel. El susține că aceasta, care acum locuiește în Dubai și lucrează ca profesoară de yoga, a stat toată noaptea în cameră, apoi a plecat în jurul orei 8 dimineața.

„Ne-am dus jos și am făcut sex în camera mea. Ea a stat noaptea și am plecat amândoi la opt. În ochii mei, nu a fost un eveniment care să aibă legătură cu şcoala. Acest lucru s-ar fi putut întâmpla într-o ieșire de o noapte.” , a spus tânărul.

Profesoara Tweedie, care nu a fost prezentă la audiere, se presupune că a băut înainte de a le spune elevilor: „Putem să ne comportăm pentru un minut ca și cum nu aș fi profesor”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » A dansat lasciv în faţa elevilor, apoi a întreţinut relaţii intime cu unul dintre ei. O profesoară de sport din Anglia, acuzaţii după petrecerea de sfârşit de an şcolar