Antena Meniu Search
x

O directoare de şcoală din Anglia şi iubitul ei, arestaţi pentru că au întreţinut relaţii intime cu elevii. Cei doi parteneri au recunoscut şi două violuri

O directoare a unei şcoli primare din Marea Britanie a recunoscut că a întreţinut relaţii intime cu mai mulţi elevi, iar pe doi dintre ei i-ar fi violat. La scenele oribile ar fi participat şi iubitul acesteia pe care îl cunoscuse pe internet.

de Redactia Observator

la 22.12.2021, 18:46

Profesioara acţiona împreună cu iubitul ei
Profesioara acţiona împreună cu iubitul ei - Twitter

Jullie Morris, în vârstă de 44 de ani a fost acuzată de 18 infracţiuni, inclusiv nouă capete de acuzare pentru infracţiunea de incitare a unui copilde 13 ani la activităţi sexuale. Pe lângă acestea i se adaugă şi două acuzaţii de viol pe care aceasta le-ar fi recunoscut ulterior, potrivit BBC.

Profesoara acţiona împreună cu iubitul ei, un mecanic auto în vârstă de 52 de ani alături de care a început să abuzeze copiii încă din 2018. Judecătorii au transmis că cei doi obişnuiau ca de fiecare dată să filmeze ororile. Cuplul a fost arestat după ce poliţiştii au descoperit o converaţie între iubitul directoarei şi un bărbat pe care poliţiştii îl filau pentru că era considerat pedofil. O anchetă este acum în desfăşurare,cuplul urmând să îşi afle curând pedeapsa.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O directoare de şcoală din Anglia şi iubitul ei, arestaţi pentru că au întreţinut relaţii intime cu elevii. Cei doi parteneri au recunoscut şi două violuri