Antena Meniu Search
x

Galerie foto Au omorât cu ranga o femeie, apoi au întreţinut relaţii intime în patul ei. Închisoare pentru un cuplu de americani care au ucis "din gelozie"

Un cuplu din Oklahoma a fost arestat pentru crimă după ce ar fi bătut cu ranga o femeie până la moarte, iar apoi au întreţinut relaţii intime chiar în patul victimei, în timp ce aceasta îşi dădea ultima suflare în camera alăturată.

de Redactia Observator

la 10.01.2022, 14:30

Nicholas Johnson (stânga), în vârstă de 28 de ani, și Brinlee Denison (stânga), în vârstă de 25 de ani, au fost acuzați de ucidere de gradul întâi și furtul unui automobil în cazul uciderii lui Sarah Maguire (dreapta), care a avut loc pe 4 ianuarie.

Suspecții, care au fost arestați la Whataburger, în Arkansas, ar fi mărturisit că au ucis-o pe Maguire, în vârstă de 29 de ani, bărbatul invocând gelozia drept motiv pentru oribila crimă, scrie Daily Mail.

Ucigașul acuzat, în vârstă de 28 de ani, susține că avea o „relație intima” cu Denison, care se întâlnea în paralel și cu Maguire. Potrivit presei local, el a fost prezentat lui Maguire prin Denison și „gelos pe relația” dintre ei. Ambii suspecți sunt  reținuți la închisoarea Washington County din Arkansas și sunt închişi cu o cauțiune de 1 milion de dolari pentru crimă și încă 10.000 de dolari pentru furt. Ei vor fi extrădați înapoi în Oklahoma pentru o viitoare apariție în faţa judecătorilor.

Ucisă şi lăsată să agonizeze în propria casă

Pe acelaşi subiect

Polițiștii au găsit-o pe tânăra de 29 de ani întinsă în camera ei de zi, fără să răspundă, după ce a suferit  „traume contondente la cap și față”, a informat poliția. Ea a fost declarată moartă la fața locului. Ancheta preliminară a relevat că i-au fost furate și vehiculul, unele obiecte personale și cărți de credit.  Vehiculul furat a fost găsit în cele din urmă în Fayetteville, Arkansas, cu suspecții dormind în interior.

Cuplul ar fi mărturisit că a bătut-o pe Maguire în cap cu o rangă, că a fugit de la locul crimei în vehiculul ei și și-a folosit cardurile de credit pentru a-și finanța călătoria.  În timpul declaraţiilor, Johnson a susținut că Denison a fost cu el în timpul uciderii lui Maguire și l-a ajutat la planificarea morţii ei.

De asemenea, el a acuzat-o pe Denison că a ajutat la eliminarea probelor, pretinzând că ea a aruncat hainele pe care le-au purtat în timpul crimei din vehiculul furat în timp ce fugeau de la locul crimei. Johnson a mai spus poliției că el și Denison „au făcut sex în patul victimei după crimă"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Au omorât cu ranga o femeie, apoi au întreţinut relaţii intime în patul ei. Închisoare pentru un cuplu de americani care au ucis "din gelozie"