Antena Meniu Search
x

"A fost micul nostru miracol". Înmormântare în ploaie de lacrimi pentru un băieţel de 2 ani, înecat la piscină. Pe sicriu au aşezat o coroană de flori în formă de ursuleţ

Freddie Briggs, un băieţel de aproape 2 ani din Irlanda, a murit înecat într-o piscină din Spania. Familia și prietenii și-au luat rămas bun în cadrul unui serviciu funerar emoționant, scrie Belfast Telegraph.

de Redactia Observator

la 05.06.2022, 13:43

"A fost micul nostru miracol". Înmormântare în ploaie de lacrimi pentru un băieţel de 2 ani, înecat la piscină. Pe sicriu au aşezat o coroană de flori în formă de ursuleţ
"A fost micul nostru miracol". Înmormântare în ploaie de lacrimi pentru un băieţel de 2 ani, înecat la piscină. Pe sicriu au aşezat o coroană de flori în formă de ursuleţ - GoFundMe

Băiețelul de 19 luni s-a înecat într-o piscină privată din Benidorm, Spania, săptămâna trecută. În ciuda intervenției unui vecin și a paramedicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru copil. Freddie se mutase cu familia din Belfast în Alicante. 

După moartea micuțului, comunitatea din Alicante a declarat trei zile de doliu, în memoria sa. Sute de persoane i-au adus un ultim omagiu. 

„În scurta sa viață pe acest pământ, a iubit, a râs și s-a bucurat din plin de fiecare moment. Freddie știa că este iubit și prețuit de părinții săi devotați. Era un bebeluș frumos, absolut perfect, și așa va rămâne pentru totdeauna”, a declarat preotul Thomas McGlynn, care l-a și botezat pe 10 octombrie 2020.

În fața bisericii unde a fost adus sicriul băiețelului a fost depusă o coroană de flori sub formă de ursuleț de pluș și numeroase fotografii. 

„Mica noastră rază de soare, este timpul să ne luăm rămas-bun. Este greu să înțelegem cum de s-a întâmplat asta. Toată lumea știe că micuțul nostru era grozav, micul nostru miracol și vis devenit realitate”, a fost mesajul nașei copilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "A fost micul nostru miracol". Înmormântare în ploaie de lacrimi pentru un băieţel de 2 ani, înecat la piscină. Pe sicriu au aşezat o coroană de flori în formă de ursuleţ