Antena Meniu Search
x

„A fost o mamă curajoasă”. O femeie de 32 de ani, găsită moartă în casă, după ce bebeluşul ei i-a alertat pe vecini pentru că nu se mai oprea din plâns, în Franţa

A stat lângă mama moartă ore întregi şi singura lui şansă la supravieţuire a fost să plângă. Şi a făcut-o atât de mult încât i-a alertat pe vecini. Aceştia la rândul lor au cerut ajutorul pompierilor. S-a întâmplat în oraşul fracnez Pas-de-Calais.

de Monica Palade

la 13.04.2023, 00:15

„A fost o mamă curajoasă”. O femeie de 32 de ani, găsită moartă în casă, după ce bebeluşul ei i-a alertat pe vecini pentru că nu se mai oprea din plâns, în Franţa - Shutterstock

Pompierii au descoperit-o moartă, marţi dimineaţa, pe femeie de 32 de ani, potrivit Le Parisien, după ce vecinii i-au alertat că bebeluşul ei plânge de ore întregi dincolo de uşă.

Era moartă de mai bine de 24 de ore

Salvatorii au trebuit să folosească o scară pentru a sparge geamul şi să intre în apartamentul femeii, situat la etajul 6 al unui bloc. Femeia murise de mai bine de 24 de ore. Bebeluşul, în vârstă de câteva luni, a fost încredinţat unor membri ai familiei sale.

Deocamdată, nu se cunosc împrejurările decesului femeii. Cercetările continuă pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate. Vecinii au mărturisit că auzeau certuri dese din apartament. „Copilul țipa și am auzit adesea ușile trântindu-se”, a spus unul dintre ei.

„Era o mamă curajoasă, am văzut-o uneori urcând singură scările cu căruciorul şi cu cumpărăturile în același timp, pentru că se întâmpla să se strice liftul. Își adora copilul. Am văzut-o acum două-trei zile, era foarte zâmbitoare, nu era deprimată”, a declarat un alt vecin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » „A fost o mamă curajoasă”. O femeie de 32 de ani, găsită moartă în casă, după ce bebeluşul ei i-a alertat pe vecini pentru că nu se mai oprea din plâns, în Franţa