Antena Meniu Search
x

Galerie foto A murit Bobi, cel mai bătrân câine de lume. În luna mai sărbătorise 31 de ani: "Cele 11.478 de zile ale sale nu au fost suficiente"

Cel mai bătrân câine din lume, Bobi, a murit la doar câteva luni după ce și-a sărbătorit cei 31 de ani.

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 14:35

Bobi, un mastiff portughez, și-a petrecut întreaga viață jucându-se la ferma de familie din satul Conqueiros, Portugalia. Medicul veterinar american Dr. Karen Becker a anunțat că acest weekend câinele a murit. Ea a confirmat vestea devastatoare în această dimineață și a spus că el „și-a câștigat aripile” duminică. „Aseară, acest băiat dulce și-a câștigat aripile”, a spus ea. „În ciuda faptului că a supraviețuit fiecărui câine din istorie, cele 11.478 de zile ale sale pe pământ nu au fostniciodată suficiente, pentru cei care l-au iubit. Dumnezeule, Bobi... ai învățat lumea tot ce trebuia să-i înveți.” Veterinarul l-a întâlnit pe Bobi în februarie, după ce acesta a doborât recordul mondial ca cel mai bătrân câine viu, relatează Mirror.

"Odihnește-te în pace prietene. Am avut privilegiul de a te cunoaște pe tine, cel mai bătrân câine din lume. Ce viață uimitoare ai avut”, au transmis studioul de fotografie pentru animale de companie din Lisabona.

Bobi şi-a sărbătorit cei 31 de ani în mai

Proprietarul lui Bobi, Leonel Costa, a plănuit o petrecere la el acasă cu peste 100 de oameni pentru a-și sărbători viața pe 11 mai. El a spus atunci: „Bobi este special pentru că a-l privi este ca și cum ne-am aminti de oamenii care făceau parte din familia noastră și care din păcate, nu mai sunt aici, precum tatăl meu, fratele meu sau bunicii mei care au părăsit deja această lume.”

Când Bobi a împlinit 31 de ani, a adăugat: „Bobi a fost un războinic în toți acești ani, doar el știe cum a rezistat. Nu trebuie să fie ușor pentru că durata de viață a unui câine obișnuit nu este atât de mare și dacă ar vorbi doar ar putea. explicați acest succes. Suntem foarte fericiți și recunoscători vieții pentru că ne-a permis, după 30 de ani, să-l avem pe Bobi în viața de zi cu zi.” Proprietarul nu a comentat încă moartea lui Bobi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » A murit Bobi, cel mai bătrân câine de lume. În luna mai sărbătorise 31 de ani: "Cele 11.478 de zile ale sale nu au fost suficiente"