Antena Meniu Search
x

A murit ca un erou. Un bărbat s-a stins în apele unei cascade din UK încercând să salveze doi copii de la înec

Un bărbat a murit când încerca să salveze doi copii pe cale să se înece în apropierea unei cascade din Wales, Marea Britanie.

de Georgiana Anton

la 06.09.2023, 14:53

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a murit când încerca să salveze doi copii care erau pe cale să se înece în apropierea unei cascade din Wales.
Un bărbat s-a stins în apele unei cascade din UK încercând să salveze doi copii de la înec. - Familia lui Mohan

Mohananeethan "Mohan" Muruganantharajah, în vârstă de 27 de ani, a intrat în apele cascadei Brecon Beacons vineri, în încercarea de a salva doi copii care riscau să se înece. Din păcate, actul eroic al bărbatului s-a soldat cu moartea sa.

Bărbatul a murit încercând să salveze doi copii de la înec

La scurt timp de la tragedie, la faţa locului au apărut mai multe ambulanţe şi salvamari care au început căutările. Corpul lui Mohan a fost găsit în apele cascadei Sgwd Y Pannwr, de abia în dimineaţa zilei următoare. Bărbatul a fost găsit cu ajutorul unei camere subacvatice.

Pentru a ajuta familia lui Mohan să acopere cheltuielile înmormântării, cunoscuţii săi au organizat o strângere de fonduri.

"Am fost chemaţi la cascada Sgwd Y Pannwr, vineri, a ora 4.40, pe 1 septembrie pentru a salva un bărbat care intrase în apă să scape de la înec doi copii", a spus un purtător de cuvânt al poliţiei din Dyfed-Powys, potrivit The Sun.

"Din păcate, din cauza condiţiilor dificile, nu a fost posibil să recuperăm corpul bărbatului decât în această dimineaţă", a mai adăugat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » A murit ca un erou. Un bărbat s-a stins în apele unei cascade din UK încercând să salveze doi copii de la înec