Antena Meniu Search
x

Galerie foto A murit la 13 ani, după un viol în grup şi 20 de zile de agonie. Copila şi-a cunoscut călăii pe reţelele de socializare, în Franţa

Franţa este în stare de şoc, după moartea unei fete în vârstă de 13 ani, victimă a unui viol în grup. Copila a fost internată pe 6 martie şi a murit după trei săptămâni de agonie, pe 27 martie, din cauza rănilor grave pe care le-a suferit. Trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani sunt anchetați. Unul dintre ei a fost arestat și riscă până la 30 de ani de închisoare, în timp ce presupușii complici sunt cercetați în libertate.

de Redactia Observator

la 02.04.2024, 14:21

De data aceasta, groaza vine de la Rantigny, un oraș din nordul Franței şi, potrivit anchetatorilor, rețelele de socializare au fost din nou la originea episodului care a șocat Hexagonul. Căci acolo i-ar fi întâlnit Shanon pe cei care avea să-i aducă sfârşitul.

Mai întâi discuţii online, apoi solicitarea unei întâlniri. Trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani sunt anchetați acum pentru oribila faptă. Unul dintre ei a fost arestat și riscă până la 30 de ani de închisoare, în timp ce presupușii complici sunt cercetați în libertate, scrie Il Mattino.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmul groazei. Shanon a fost găsită într-o baltă de sânge, în stop cardio-respirator 

Pe acelaşi subiect

Presupusul autor al violului, un tânăr de 19 ani, ar fi avut doi complici: un prieten de 18 ani și un minor. Primul i-a cerut fetei să se întâlnească, însă băiatul s-a prezentat însoțit de presupușii complici. Apoi violența, atât de feroce încât nu i-a lăsat fetei nicio scăpare. Copila de 13 ani a fost găsită într-o baltă de sânge, în stop cardio-respirator. A fost internată pe 6 martie și, după 20 de zile de agonie la spital, a încetat din viață.

Familia, prietenii, toți cer dreptate pentru Shanon. "Niciun cuvânt nu poate mângâia cu adevărat durerea pe care o simți. Sper că se va face dreptate fiicei tale", a scris mama unei eleve, prietenă a victimei, potrivit Le Parisien. Unul dintre foștii ei profesori spune că, "la fel ca și colegii mei, sunt copleșit și îmi voi aminti de Shanon ca pe un copil deosebit de drăguț". 

Potrivit procurorilor, niciunul dintre cei trei tineri anchetați nu are antecedente penale. Investigațiile sunt în plină desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » A murit la 13 ani, după un viol în grup şi 20 de zile de agonie. Copila şi-a cunoscut călăii pe reţelele de socializare, în Franţa