Antena Meniu Search
x

A plecat în vacanță în Grecia, dar se întoarce în sicriu acasă. Tânără polițistă din UK, găsită moartă pe marginea drumului, în Corfu

Moarte învăluită în mister. O tânără polițistă din UK a fost găsită moartă pe marginea drumului, când era în vacanță în Corfu. Polițiștii de pe insula greacă cred că tânăra de 22 de ani ar fi putut să consume alcool cu metanol.

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 11:06

Hannah Emily Byrne, o polițistă din UK în vârstă de 22 de ani, a fost găsită moartă pe marginea drumului, de un bărbat care trecea prin zonă. El a alertat imediat poliția însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva, relateză Mirror.

Polițiștii încă nu știu ce a dus la moartea tinerei

Nenorocirea s-a petrecut după ce Hannah a decis să mai rămână în oraș, în timp ce toți colegii ei s-au întors la hotelul unde erau cazați.  Autoritățile încă nu știu ce i-a provocat moartea tinerei, însă investighează dacă băutura consumată de Hannah a fost contaminată. 

Medicul legist a spus că o autopsie de luni a confirmat că Hannah a căzut de la o înălțime de câțiva metri, fapt care s-a dovedit din numărul de fracturi pe care le avea. Domnul Aivatidis a explicat: 

Descoperirile au inclus fracturi ale toracelui și o mică ruptură a splinei. Dar o leziune traumatică a capului a ucis-o”, au declarat autoritățile

Tatăl vitreg al lui Hannah, care este și el ofițer de poliție, urmează să ajungă pe insulă, pentru a putea duce trupul fiicei sale acasă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » A plecat în vacanță în Grecia, dar se întoarce în sicriu acasă. Tânără polițistă din UK, găsită moartă pe marginea drumului, în Corfu