Antena Meniu Search
x

Foto A rămas singurul locuitor din cartier, după ce a refuzat să îi fie demolată casa. Primăria i-a oferit 46.000 de euro să plece

Nick Wisniewski, un bărbat din Scoţia, a rămas singur în cartierul în care locuieşte, după ce autorităţile au decis să-i demoleze blocul. Chiar dacă a primit oferte de zeci de mii de euro să-şi părăsească locuinţa, scoţianul continuă să refuze să se mute.

de Redactia Observator

la 08.02.2024, 17:19

Deşi trăieşte într-un bloc cu 128 de apartamente, scoţianul nu are niciun vecin. Peste 200 de oameni şi-au abandonat apartamentele după ce, în urmă cu câţiva ani, primăria au decis să demoleze blocul în care locuiau.

A primit 40.000 de lire ca să se mute

Nick a primit o ofertă de 35.000 de lire din partea primăriei ca să-şi părăsească apartamentul. Văzând că nu renunţă, autorităţile au crescut suma la 40.000 de lire, dar fără reuşite. Bărbatul a rămas pe poziţii.

"Am cumpărat apartamentul pentru ca fiul meu să aibă un acoperiş deasupra capului, dacă se întâmplă ceva cu mine. Totodată, am investit în el ca să nu mai fiu nevoit să plătesc chirie după ce ies la pensie.", a explicat bărbatul, potrivit The Sun.

"Dacă vor să-mi ofere bani pentru un nou apartament, ar trebui să fie aproape 100.000 de lire pentru că preţurile au crescut, totul e mai scump acum."

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 16 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » A rămas singurul locuitor din cartier, după ce a refuzat să îi fie demolată casa. Primăria i-a oferit 46.000 de euro să plece