Antena Meniu Search
x

Foto A recunoscut că şi-a ucis tatăl, în timp ce privea un documentar despre caz. Femeia, găsită moartă a doua zi după arestare, în Noua Zeelandă

O femeie din Noua Zeelandă de 63 de ani care și-a ucis tatăl dându-i foc la casă, în urmă cu 10 ani, a fost dată de gol cu ajutorul unor microfoane ascunse în locuința ei. Femeia urmărea o emisiune TV despre cazul tatălui ei, nerezolvat, când a mărturisit crima. Aceasta a fost găsită moartă, doua zi după ce a fost găsită vinovată, în celula poliţiei.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 23.11.2023, 10:09

O femeie a recunoscut că şi-a ucis tatăl acum 10 ani, în timp ce privea un documentar despre caz. A fost găsită moartă, a doua zi după arestare, în NZ
O femeie a recunoscut că şi-a ucis tatăl acum 10 ani, în timp ce privea un documentar despre caz. A fost găsită moartă, a doua zi după arestare, în NZ - Stuff.nz

Lynne Martin a fost găsită miercuri vinovată de crimă în Gisborne, Noua Zeelandă, la 10 ani după ce și-a ucis tatăl într-un atac incendiar, notează Sky News.

În timp ce se uita la o emisiune TV despre cazul tatălui ei, nerezolvat, povestea cu soțul ei despre tatăl ei, spunând: "Pot să mă pună acolo, dar asta nu dovedește că m-am dus la Whatatutu - locuința tatălui ei -, nu dovedește că am dat foc la casă".

Cum a s-a dat de gol femeia

Conversațiile se numără printre cele 22.000 de înregistrări făcute cu microfoane ascunse. Mai mult, o polițistă a petrecut 157 de zile pentru a stabili implicarea femeii în incendiu, potrivit Stuff.

Pe acelaşi subiect

Folosindu-se de numele Millie Tait, polițista s-a împrietenit cu Martin și i-a spus că fostul ei prieten o șantaja pentru că avea un jurnal în care mărturisea un accident cu fugă de la locul faptei. Atunci, Martin i-a spus să "dea foc casei" pentru a distruge dovezile, spunându-i că "incendierea este cel mai ușor lucru din lume și foarte greu de dovedit". Lynne Martin i-a sugerat „prietenei” să pună o oală cu ulei pe aragaz, să nu-i ia telefonul mobil și să nu lase amprente.

A murit brusc a doua zi după arestare

Instrucțiunile privind aprinderea focului au determinat poliția să însărcineze un expert în incendii să testeze dacă incendiul din casa tatălui ar fi putut fi declanșat prin această metodă, a relatat New Zealand Herald. Rezultatele au arătat că era probabil. Deși Lynne Martin a negat că a fost în apropierea casei tatălui ei în noaptea morții acestuia, înregistrările turnurilor de telefonie au arătat că a fost în zonă timp de aproximativ două ore.

Acuzarea a susținut că Martin și-a ucis tatăl pentru că dorea moștenirea de 150.000 de dolari pe care urma să o primească la moartea lui. Femeia fusese plasată în arest preventiv până la pronunțarea sentinței, dar a murit brusc a doua zi, anunţă Stuff. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

IPS Teodosie vrea post nou, de trei zile, într-un moment important pentru el. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » A recunoscut că şi-a ucis tatăl, în timp ce privea un documentar despre caz. Femeia, găsită moartă a doua zi după arestare, în Noua Zeelandă