Antena Meniu Search
x

Foto "Ca pe un gunoi". Și-a lăsat fiul de 5 ani să moară, apoi l-a băgat într-o valiză pe care a aruncat-o în pădure, în SUA. Credea că băiatul e posedat

O femeie din SUA și-a lăsat fiul de 5 ani să moară, apoi l-a îndesat într-o valiză pe care a aruncat-o apoi într-o pădure. Femeia credea că băiatul este posedat.

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 16:32

Și-a lăsat fiul de 5 ani să moară, apoi l-a băgat într-o valiză pe care a aruncat-o în pădure, în India. Credea că băiatul e posedat
Și-a lăsat fiul de 5 ani să moară, apoi l-a băgat într-o valiză pe care a aruncat-o în pădure, în India. Credea că băiatul e posedat - Indiana State Police

Dawn Coleman a fost condamnată marți la 30 de ani de închisoare. Ea a fost acuzată de contribuție la inducerea sau provocarea crimei, după ce l-a ucis pe Cairo Jordan. Femeia a apărut în fața judecătorului, în Indiana, și a pledat vinovat pentru infracțiuni ca parte a unui acord de pledoaria. Dawn a ajutat-o pe mama băiatului să arunce cadavrul lui Cairo, potrivit Mirror.

„L-ai ambalat pe Cairo ca un gunoi. Era un băiețel nevinovat care dorea să fie iubit”, a spus judecătorul.

Mama lui Cairo, Dejaune Anderson, nu a fost încă prinsă de poliție, dar pentru ea a fost emis un mandat de arestare pentru crimă. 

Femeia credea că fiul ei este posedat

Pe acelaşi subiect

Dawn a spus că a ajutat-o pe Dejaune să pună cadavrul lui Cairo într-o valiză din Las Vegas apoi a aruncat-o într-o pădure. Cadavrul copilului descoperit de un culegător de ciuperci mai târziu în acea lună. Rezultatele autopsiei au arătat că micuțul a murit din cauza vărsături abundente care au dus la deshidratare și un „dezechilibru electrolitic”. Amprentele de la sacii de gunoi în care era înfășurat corpul băiatului și pe valiză se potriveau cu amprentele lui Dejaune, mama lui.

Ambele femei au făcut referire la demoni și la exorcizare în postările lor de pe rețelele sociale. Mai mult, mama copilului a contactat un preot înainte de moartea fiului ei, spunând că băiatul era posedat.

"Am supraviețuit atacurilor mortale ale fiului meu de 5 ani de-a lungul celor 5 ani în care a fost în viață. Am reușit să-i slăbesc puterile prin sângele nostru. Am numele lui adevărat și are 100 de ani. Am nevoie de ajutor", a scris mama copilului într-o postare tulburătoare.

Înainte ca trupul lui Cairo să fie găsit, Dawn Coleman a postat și ea un mesaj bizar pe rețelele de socializare: „Blestemele sunt reale și sunt niște ființe malefice foarte puternice aici care te vor blestema. Nici măcar nu sunt copii”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Ca pe un gunoi". Și-a lăsat fiul de 5 ani să moară, apoi l-a băgat într-o valiză pe care a aruncat-o în pădure, în SUA. Credea că băiatul e posedat