Antena Meniu Search
x

Foto O bătrânică cu demenţă s-a împuşcat după ce fiica ei i-a oferit un pistol, în SUA. Motivul: ”Este greu să fii îngrijitor 24 din 7”

O femeie din Oklahoma este acuzată de sinuciderea mamei sale, după ce i-a oferit o armă femeii în vârstă de 72 de ani care se afla în îngrijirea ei cu demență.

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 14:21

O bătrânică cu demenţă s-a împuşcat după ce fiica ei i-a oferit un pistol, în SUA. Motivul: ”Este greu să fii îngrijitor 24 din 7”
O bătrânică cu demenţă s-a împuşcat după ce fiica ei i-a oferit un pistol, în SUA. Motivul: ”Este greu să fii îngrijitor 24 din 7” - Midwest City Police Dept.

Jaydee Watts, în vârstă de 44 de ani, a fost arestată de poliția din Oklahoma City după o anchetă asupra morții prin sinucidere a mamei ei în vârstă, Lynda Watts, pe 10 septembrie. Poliția spune că mama ei suferea de demență, iar fiica ei era îngrijitoarea ei principal. S-a descoperit că Jaydee „a furnizat intenționat o armă de foc victimei, ceea ce a determinat-o să-și ia viața”. Poliția a obținut, de asemenea, un videoclip al camerei din interiorul casei, care ar fi arătat-o pe Jaydee reproșându-și verbal mama, numindu-o copilașă și amenințând-o spunând „ia-ți pastila sau îneca-te cu ea și mori”, relatează New York Post.

Femeia a vrut să îşi sechestreze mama în dormitor

Jaydee Watts a părăsit dormitorul mamei sale și s-a întors cu o armă, demonstrând cum să o scoată dintr-un toc și zicându-i „Fă cu ea ce vrei”, înainte de a ieși din nou din cameră și a reveni cu o bormaşină pentru a-şi bloca mama în interior. Bătrâna a tras apoi două focuri de armă și s-a sinucis „Jaydee i-a sugerat să-și ia viața, foarte trist că a făcut-o”, a declarat poliţia.

După ce mama ei s-a împușcat, Jaydee Watts a sunat angajatul unui sanatoriu și i-a spus că mama ei s-a împușcat cu o armă pe care i-a oferit-o. După apelul telefonic, angajatul a sunat la poliție și le-a transmis informațiile. Detectivii au ajuns la casă și au descoperit-o pe Lynda Watts decedată înăuntru. În cele din urmă, Jaydee Watts a fost dusă la sediul poliției pentru declaraţii, unde le-a spus că „este greu să fii îngrijitoare 24 din 7”.

Femeia s-a predat și a fost acuzată de crimă de gradul doi, abuz și răpire. Moartea Lyndei Watts a avut loc cu o săptămână înainte de a împlini 73 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O bătrânică cu demenţă s-a împuşcat după ce fiica ei i-a oferit un pistol, în SUA. Motivul: ”Este greu să fii îngrijitor 24 din 7”