Antena Meniu Search
x

Video Un copil de 13 ani s-a spânzurat în pădurea din apropierea casei din UK, după o ceartă cu mama. Avea ADHD și nu a realizat ce face: "Era iubit, avea totul"

Un copil de 13 ani a fost găsit spânzurat într-o pădure din UK, însă autoritățile au constatat că tânărul nu a vrut să-și ia viața.

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 12:34

Copilul de 13 ani avea ADHD și nu a realizat ce face
Copilul de 13 ani avea ADHD și nu a realizat ce face - Arhiva familiei / BBC

Jai Palermo a fost descoperit mort într-o zonă împădurită, la doar câteva ore după ce a dispărut în urma unui scandal cu familia. Copilul de 13 ani, care avea ADHD, dispraxie și suferea de insomnie încă de la vârsta de șase ani, a fost descrisă ca fiind un copil „norocos și iubitor de aventură”. Mama copilului a fost devastată și s-a prăbușit la pământ când a aflat cum a fost găsit micuțul. Autoritățile au stabilit însă că băiatul nu era conștient de ceea ce face și nu avea discernământ, potrivit Mirror.

Copilul nu ar fi fost conștient de ceea ce face

Este posibil ca Jai să fi fost „incapabil să înțeleagă consecințele fatale” ale acțiunilor sale după o „reacție emoțională” la discuția avută cu familia. Jai a mers la casa bunicii sale după școală. Mai târziu în acea seară a fost lăsat acasă, dar apoi a plecat singur din locuință. Aproximativ cinci ore mai târziu, a fost găsit în mod tragic pe un câmp din apropierea casei. O autopsie efectuată a confirmat cauza morții ca fiind „presiune pe gât”. 

„Era foarte neînfricat de mic, dădea o încercare de orice, nu avea teamă”, a declarat mama lui. Mama a spus că a fost informată de un polițist că fiul ei și-a luat viața. 

„Au intrat doi ofițeri și îmi amintesc că m-am gândit „nu este cu ei, poate este în mașină. Doamna a spus că l-au găsit și i-am spus „OK”. Apoi a spus că l-au găsit și că era mort. Am căzut la podea. Eram complet șocată. Era atât de aproape. Era doar un copil. Era fericit, era iubit, i s-a dat totul", a povestit devastată mama copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Un copil de 13 ani s-a spânzurat în pădurea din apropierea casei din UK, după o ceartă cu mama. Avea ADHD și nu a realizat ce face: "Era iubit, avea totul"