Antena Meniu Search
x

Actorul Nashawn Breedlove a murit la 46 de ani, în somn. Era cunoscut pentru rolul lui în filmul 8 Mile

Actorul și rapperul Nashawn Breedlove, cunoscut pentru rolul în filmul „8 Mile”, a murit la vârsta de 46 de ani. El a murit în somn, în casa lui din New Jersey.

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 16:58

Actorul Nashawn Breedlove a murit la 46 de ani, în somn. Era cunoscut pentru rolul lui în filmul 8 Mile
Actorul Nashawn Breedlove a murit la 46 de ani, în somn. Era cunoscut pentru rolul lui în filmul 8 Mile - Profimedia

Nashawn Breedlove, l-a interpretat pe Lotto în filmul 8 Mile, care prezenta viața rapperului Eminem și a apărut pe coloana sonoră a filmului The Wash din 2001. Anunțul morții sale a fost făcut pe rețelele de socializare, chiar de mama lui. El a murit în somn, în casa lui din lui din New Jersey, a informat TMZ, potrivit BBC.

A murit în somn, la 46 de ani

„Ne va fi dor de tenacitatea și agresivitatea ta”, a adăugat el în tributul postat pe Instagram. „Nashawn a fost atât de umil și modest încât nici măcar nu știa că are fani adevărați”, scrie într-un comentariu. „Nimeni nu i-a putut nega talentul. Plecarea lui Nashawn din această lume a lăsat un gol imens în viața mea, unul pe care cuvintele nu-l pot exprima pe deplin. Nu pot exprima în cuvinte durerea pe care o simt. Nu a fost doar fiul meu; a fost un om remarcabil al cărui caracter și putere i-au inspirat pe toți cei care i-au trecut în cale”, a scris mama rapperului, la postarea în care a anunțat moartea lui. Cauza morții lui nu este încă cunoscută, a informat TMZ, citând surse din familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Actorul Nashawn Breedlove a murit la 46 de ani, în somn. Era cunoscut pentru rolul lui în filmul 8 Mile