Antena Meniu Search
x

Foto Afacerea de succes cu care un cuplu de români a dat lovitura în UK. S-au mutat special din Italia după 12 ani: "Vrem să aducem un pic din România"

S-au mutat în Anglia, pentru a începe o nouă viață și o afacere. Cei doi români au reușit să pună bazele unei afaceri care are un succes răsunător acum, în Norfolk.

de Redactia Observator

la 30.03.2024, 16:19

Afacerea de succes cu care un cuplu de români a dat lovitura în UK. S-au mutat special din Italia după 12 ani
Afacerea de succes cu care un cuplu de români a dat lovitura în UK. S-au mutat special din Italia după 12 ani - Facebook

Daniel și Daniela Negru au lăsat România în spate și s-au mutat în Norfolk în 2020, după ce au petrecut 12 ani în Italia. Au construit împreună cofetăria D&D Cakes, o afacere care a prins viață din pură pasiune, acolo unde, spun ei, îmbină gustul românesc cu cel italian, scrie Eastern Daily Press.

Au deschis o afacere de succes în UK

„Vrem să aducem un pic atât din România, cât și din Italia cu noi. Prăjiturile noastre sunt ușoare, nu prea dulci sau grele – proaspete și suculente. Suntem obișnuiți să ieșim la soare cu cei doi copii ai noștri, să mâncăm dulciuri proaspete sau înghețată, așa că vrem să aducem acest sentiment și aici”, a spus Daniel.

Bărbatul a adăugat, de asemenea, că nu se aștepta ca oamenii să reacționeze atât de pozitiv la deschiderea cofetăriei. 

"Am vândut tot. Înseamnă foarte mult pentru noi. A fost întotdeauna visul meu să dețin propria mea afacere, iar soția mea este foarte pasionată de ceea ce face", a mai adăugat Daniel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 22 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Afacerea de succes cu care un cuplu de români a dat lovitura în UK. S-au mutat special din Italia după 12 ani: "Vrem să aducem un pic din România"