Antena Meniu Search
x

"Ai fost perfectă pentru această lume crudă". O adolescentă de 17 ani a murit într-un accident de maşină bizar. Britanica şi-a dat ultima suflare sub ochii tatălui

Sfârşti tragic pentru o adolescentă de 17 ani din Marea Britanie. Tânăra a murit sub ochii tatălui ei, după ce încuietorile și frâna de mână ale mașinii lor au fost declanșate automat, făcând autoturismul să se ducă la vale, iar ulterior să se răstoarne.

de Redactia Observator

la 16.08.2022, 17:11

O adolescentă de 17 ani a murit într-un accident bizar de maşină
O adolescentă de 17 ani a murit într-un accident bizar de maşină - Facebook @somersetlive

Aaliyah Sedley-Jones, cunoscută sub numele de Lily, aștepta singură în mașina familiei când, „dintr-un motiv necunoscut”, a decis să pornească motorul – decuplând frâna de mână automată, scrie The Independent.

A murit sub privirile tatălui

Eforturile disperate ale tatălui ei de a deschide ușile și de a opri maşina marca Citroen au fost în zadar. Bărbatul nu a putut face altceva decât să privească cum fat alui rămăsese blocată în maşina care din cauza vitezei se răsturna.

Tatăl fetei a spus la audieri că și-a văzut fiica pe scaunul șoferului și a auzit-o pornind motorul. Anchetatorii au ajuns la concluzia că ușile maşinii s-au încuiat automt.

Pe acelaşi subiect

Acest lucru se întâmplă când se atinge o viteză de aproape 2 km/h.

Cauza morții a fost dată din cauza mai multor leziuni cerebrale

Aducându-i un omagiu în momentul morții sale, mama lui Lily a spus într-o postare: „Lily, ai fost luată exact când viața ta începea și erai atât de încântată de tot ce trebuia să aștepți cu nerăbdare. Ai profitat la maximum de fiecare zi din viața ta. Ai fost cel mai bun prieten al meu, o gură de aer proaspăt și ai luminat orice cameră în care ai intrat. Ți-a fost atât de frică să pierzi pe cineva pe care-l iubeai și singura alinare pe care o am este că cel puțin acum nu va trebui să suferi niciodată durerea pe care o simt toți cei care te cunosc acum. Cu adevărat ai fost prea perfectă pentru această lume crudă și timpul în care pot fi din nou cu tine nu va veni destul de curând. Cei patru frați ai tăi și toată familia și prietenii tăi îți vor păstra vie amintirea. Nu ne vom opri niciodată să vorbim despre tine, deoarece ai fost cea mai grijulie, iubitoare, amuzantă, cea mai frumoasă fată și timpul pe care l-am petrecut cu tine îl vom prețui pentru totdeauna"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Ai fost perfectă pentru această lume crudă". O adolescentă de 17 ani a murit într-un accident de maşină bizar. Britanica şi-a dat ultima suflare sub ochii tatălui