Antena Meniu Search
x

Foto "Ajută-mă, Doamne, copilul meu”. Și-a privit bebelușul cum trece pe lângă moarte, după ce acesta a încetat să respire din senin. O străină l-a salvat

Clipe de groază pentru o mamă din UK. Femeia și-a privit bebelușul cum a trecut pe lângă moarte, după ce copilul s-a făcut albastru la față și și-a pierdut cunoștința din senin, în timp ce priveau cum sunt aprinse luminile de Crăciun din oraș.

de Redactia Observator

la 26.11.2023, 12:27

Și-a privit bebelușul cum trece pe lângă moarte, după ce acesta a încetat să respire din senin. O străină l-a salvat
Și-a privit bebelușul cum trece pe lângă moarte, după ce acesta a încetat să respire din senin. O străină l-a salvat - Nicola Williams

Micul Archie și-a pierdut conștiința dintr-o dată, la evenimentul festiv din Urmston, Greater Manchester, vineri. Mama micuțului, Nicola, a trecut prin spaima vieții sale. Nicola se plimba cu Archie, în vârstă de 15 luni, într-o zonă împădurită, când copilul a căzut brusc și a început să-și țină respirația, lucru pe care mama a spus că-l face în mod regulat și durează de obicei mai puțin de un minut, potrivit Mirror.

Salvarea micuțului, o străină

Femeia a început să intre în panică după ce Archie și-a dat ochii peste cap și a devenit moale în brațele ei, făcând-o să țipe disperată după ajutor. Șansa lui Archie a fost o străină, care i-au auzit strigătele disperate ale mamei sale și i-a sărit rapid în ajutor. Femeia i-a făcut copilului respirație gură la gură. În mod miraculos, după mai multe încercări, a început să respire din nou. Din fericire, Archie a deschis ochii și a fost înapoiat în brațele mamei sale care a putut respira ușurată.

„Seara a fost absolut minunată. Dansam cu DJ-ul, având cea mai bună noapte din toate timpurile. Copiii s-au distrat. Am făcut o plimbare prin pădure și ne-am gândit să-i ducem acolo înainte de a lua un autobuzul spre casă. Apoi Archie a căzut și a început să plângă. Nepoata mea l-a ridicat și își ținuse respirația. În mod normal o face, dar își imediat. I-am spus: „Archie, e în regulă”, dar el nu a reacționat. L-am luat de pe nepoata mea și pur și simplu nu a răspuns deloc. Ochii i s-au dat peste cap și a devenit complet moale. L-am pus jos și am început să strig: „O, Doamne, ajută-mă, copilul meu”, iar o femeie m-a auzit și i-a făcut repede respirație gură la gură. A început să se miște. Apoi l-a pus pe genunchi și i-a ridicat bărbia pentru a-i menține căile respiratorii libere", a declarat mama copilului.

Archie a fost dus la spital pentru verificări și externat la scurt timp după. Nicola se gândește acum că dacă nu ar fi fost acea femeie, fiul ei ar fi mort.

„A fost îngrozitor. Dacă nu era acolo, nimeni nu ne-ar fi auzit țipând. Ea i-a salvat viața." A murit literalmente. Fața lui era albastră, buzele lui și nările erau albastre. El stătea întins pe jos atât de neputincios. Am crezut că era mort. Archie a fost un miracol. Am pierdut un copil. L-am pierdut pe geamănul lui la 14 luni. Nici un cuvânt nu poate descrie cât de recunoscător sunt”, a declarat femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Ajută-mă, Doamne, copilul meu”. Și-a privit bebelușul cum trece pe lângă moarte, după ce acesta a încetat să respire din senin. O străină l-a salvat