Antena Meniu Search
x

Foto "Al treilea frate mort". Mamă zdrobită de durere, după ce a pierdut trei fii în 4 ani. Ultimul a murit în somn, lângă patul femeii, în UK

Triplă tragedie în mai puţin de 4 ani, pentru o familie din UK. Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Glasgow a murit pe 11 ianuarie, lângă mama sa de care avea grijă. Femeia a răma acum cu „inima frântă” după ce a pierdut trei fii și un alt membru al familiei în ultimii ani.

de Redactia Observator

la 25.01.2024, 11:32

"Al treilea frate care a murit". Mamă zdrobită de durere, după ce a pierdut trei fii în 4 ani. Ultimul îşi dăduse ultima suflare lângă patul femeii, în UK
"Al treilea frate care a murit". Mamă zdrobită de durere, după ce a pierdut trei fii în 4 ani. Ultimul îşi dăduse ultima suflare lângă patul femeii, în UK

Andrew Montgomery locuia cu mama lui, Mairlyn Wright, când a murit tragic pe 11 ianuarie. Bătrâna de 60 de ani a tras un semnal de alarmă după ce s-a trezit și a observat că fiul ei, care este principalul ei îngrijitoare, este extrem de rece. Medicii au dezvăluit familiei că tânărul de 26 de ani s-ar putea să-și fi pierdut viața din cauza unei afecțiuni nediagnosticate anterior. Și doi dintre frații femeii și-au pierdut viața la o vârstă fragedă. Nepoata lui Andrew, Courtney Montgomery, în vârstă de 24 de ani, a spus că ultimii 4 ani au fost extrem de grei pentru familie, în special pentru bunica ei, care acum este nevoită să îşi îngroape al treilea fiu. Tatăl lui Courtney şi implicit fratele lui Andrew, Alan, a murit la vârsta de 40 de ani în 2019, din cauza unei insuficiențe de organ și, din păcate, după doar 8 săptămâni, mama ei a decedat de asemenea, relatează Mirror.

Un frate a murit în 2019, iar celalălt în 2020

Un alt unchi de-al lui Courtney, Steven Wilson, și-a pierdut viața în 2020, la doar 20 de ani. Cea mai recentă moarte din familie este o altă tragedie și Courtney spune că este „neîncrezătoare”. „A murit în somn lângă mama lui. S-a trezit și i-a simțit mâinile. Erau reci, așa că s-a dus să ia o pătură, apoi i-a simțit capul și a început să țipe”.

„Am aflat printr-un membru al familiei și am fost devastată. Nu-mi venea să cred că e al treilea frate în ultimii patru ani care a murit. Tatăl meu a murit la sfârșitul anului 2019, iar celălalt unchi al meu a murit un an mai târziu, în timpul Covid, avea doar 20 de ani. Bunica mea este în şoc și cu inima frântă. Ea este închisă în casă, dar se menține puternică." Andrew a fost un susţinător al sănătății mintale, după ce el și frații săi s-au confruntat cu propriile bătălii. Tânărul de 26 de ani s-a asigurat că este acolo pentru a-i ajuta pe alții care trec prin lupte.

Pe acelaşi subiect

Familia, distrusă de tripla tragedie

„Era amuzant, grijuliu și o persoană emoțională, care a fost întotdeauna puternică pentru familia lui. Andrew a rămas aproape de celălalt frate al său după tot ce s-a întâmplat. A pierde atât de mulți oameni devine descurajator. Când mi-am pierdut tatăl, mi-am pierdut mama opt săptămâni mai târziu. Este sfâșietor, dar trebuie să rămân puternică pentru restul familiei. Ultimii patru ani au fost o provocare, dar a trebuit să venim împreună ca familie. Îmi va fi dor de unchiul meu. M-a ajutat să trec peste multă durere, a fost acolo să aibă grijă de mine. Acum există o teamă constantă că cineva ar putea muri din nou”, a mărturisit nepoata lui.

„Era o persoană foarte caldă și îi plăcea petrecerea. El a vrut doar ca toți ceilalți să se distreze. Chiar și atunci când se lupta singur, dorea ca ceilalți să fie fericiți.” Un GoFundMe a fost înființat de către familie pentru a ajuta cu costul înmormântării lui Andrew.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Al treilea frate mort". Mamă zdrobită de durere, după ce a pierdut trei fii în 4 ani. Ultimul a murit în somn, lângă patul femeii, în UK