Antena Meniu Search
x

Galerie foto Altar de flori pentru dansatorul de 18 ani, ucis pe stradă în drum spre casă. Era o vedetă locală, după ce a apărut într-un show de talente la BBC

Cea mai frumoasă noapte a fost și ultima pentru un dansator de 18 ani. Tânărul se întorcea acasă de la balul de absolvire, când a fost atacat pe stradă. Câteva ore mai târziu, se stingea din viață pe patul de spital.

de Monica Palade

la 31.05.2022, 10:14

Kajetan Migdal, care a apărut în showul „The Greatest Dancer”, de la BBC, împreună cu trupa sa Prospects Fraternity în 2019, a fost găsit rănit în Stevenage, Herts, Anglia, vineri seara, și a murit mai târziu la spital. Mătușa sa care a deschis o pagină GoFundMe în memoria lui a mărturisit că băiatul venea acasă de la bal.

Ucis în cea mai frumoasă noapte

Principalul suspect este Patrick Sharp, în vârstă de 18 ani. Tânărul a apărut în instanță și este acuzat de uciderea lui Kajetan Migdal, dar și pentru posesie de armă, tentativă de jaf și consum de cocaină.

Inspectorul Justine Jenkins a declarat: „Încă facem un apel ca martorii care nu au vorbit încă cu poliția să se prezinte. Dacă aveți vreo informație, vă rugăm să ne contactați.”

Prietenii și cunoscuții i-au făcut altar de flori lui Kajetan Migdal la școală. Tânărul era elev la Școala Catolică John Henry Newman. Clive Mathew, directorul școlii i-a adus un omagiu: „Vom lucra cu toții împreună pentru a-i sprijini pe cei afectați cât mai mult posibil în următoarele zile, săptămâni și ani. Vom folosi acest eveniment sfâșietor pentru a ne dubla eforturile de a lucra cu părinții și parohiile pentru a forma tineri dornici și capabili să iasă în lume pentru a face din ea un loc mai bun, un loc în care un astfel de eveniment teribil devine mult mai puțin probabil".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Altar de flori pentru dansatorul de 18 ani, ucis pe stradă în drum spre casă. Era o vedetă locală, după ce a apărut într-un show de talente la BBC