Meniu
Search
x

Foto "Am 21 de ani şi sunt mama unei fete de 15 ani". Povestea unei tinere din SUA care a ajuns virală pe internet

O tânără a devenit virală în mediul online după ce a dezvăluit că este mamă pentru o adolescentă de 15 ani, în ciuda faptului că ea însăşi are doar 21 de ani.

De Larisa Andreescu la 08.10.2021, 13:52

Împărtăşindu-şi povestea pe reţelele de socializare, o tânără, cunoscută sub numele de Hunter, din SUA, şi-a exprimat îngrijorarea privind faptul că nimeni nu o va lua în serios ca părinte din cauza vârstei fragede şi se simte deja privită ciudat de profesori atunci când o conduce pe cea mică la şcoală. Recunoaşte că rolul de părinte o sperie şi că totul poate crea o confuzie de neînţeles în privinţa celor din jur care nu o cunosc.

Diferenţa de vârstă între mamă şi fiică este de doar 6 ani

Într-un videoclip postat de ea prin intermediul TikTok, vizualizat de mai bine de 8 milioane de ori, femeia a vorbit deschis despre temerile sale în calitate de părinte menţionând decalajul de vârstă care a atras atenţia internauţilor. Astfel, oamenii nu s-au putut abţine din a nu întreba cum este posibil ca diferenţa de vârstă între mamă şi fiică să fie de doar 6 ani.

„În timp ce conduceam mi-am dat seama că am 21 de ani şi sunt mama unei fete de 15 ani. Niciun alt părinte sau profesor nu mă va lua în serios. Deja simt că oamenii mă vor lua în râs când voi apărea la evenimentele ei. Cum o voi putea învăţa eu să conducă când de-abia mi-am luat eu permisul?”, a spus ea într-unul din clipurile postate pe TikTok.

Pe acelaşi subiect
@hunterenelson

i love overthinking #fyp

♬ original sound - Funny Tiktoks

Când au văzut imaginile, oamenii au întrebat-o imediat care este mai exact relaţia ei cu adolescenta de 15 ani şi cum mai exact a devenit mamă dacă diferenţa lor de vârstă este de doar 6 ani, potrivit The Sun.

„Aveai 6 ani când ai născut un bebeluş?”, a fost întrebarea adresată de unul dintre urmăritori. „Sunt atât de confuză!”, a adăugat o altă persoană.

Clarificând orice confuzie, Hunter a explicat că nu - nu a născut la șase ani - tânăra de 15 ani este sora vitregă pe care aceasta a luat-o sub tutela ei, după ce ambii părinţi au murit în 2015: „Atât de mulți oameni din comentariile mele vor să știe cum de am avut un copil la 6 ani. Voi răspunde la această întrebare foarte simplu. Nu am un copil de la vârsta de şase ani. Am depus recent cererea de tutelă a surorii mele, deoarece tatăl nostru a murit în 2015, iar mama ei a murit acum câteva luni. Și m-am gândit că cel mai bun mod de o ţine pe sora mea în siguranţă şi de a-i satisface toate nevoile şi dorinţele a fost să se mute câteva state şi să locuiască alături de mine. Am 21 de ani, sunt studentă și angajată, dar o pun pe Gracie deasupra nevoilor mele. De exemplu, acum stau în mașină în timp ce toți prietenii mei sunt afară. Ea are antrenament și nu vreau să o las singură. Dar sunt fericită să o văd cum iese bucuroasă alături de toți prietenii ei”

Hunter a abordat, de asemenea, motivul pentru care a decis să împărtășească experiența ei de a fi un tutore atât de tânăr: „Unii oameni erau îngrijorați că îmi spun trauma pe TikTok pentru ca ea să vadă și să se simtă prost. Însă nu o interesează. Sunt fericită că locuiește cu mine și că este în siguranță. O altă întrebare pe care am primit-o este dacă este totul legal. Da, totul este 100% legal. În Carolina de Nord, la 21 de ani, m-am dus și am depus cererea de tutelă și mi-a fost acordată prin instanță”

@hunterenelson

Reply to @haleyymontoya CONGRATS #fyp

♬ original sound - Hunter

Cu toate acestea, tânăra a explicat că este „dificil” să fii părinte la 21 de ani, mai ales că oamenii comentează indiferent de câte explicaţii ar oferi: "Mulți nu mă iau în serios. Am 21 de ani și sunt mama unei fete de 15 ani. Am absolvit liceul acum trei ani”.

Cu toate acestea, ea a adăugat că vrea să îi ajute și să îi inspire pe cei care se află în situații similare, împărtășindu-şi prorpia experienţă: „O mulțime de tineri care cresc la rândul lor adolescenţi mi-au comentat şi au început să mă urmărească. Cred că este foarte itneresant să vezi şi alte persoane care trec prin situaţii similare. E dificil să creşti un adolescent de 15 ani atunci când tu ai 21, aşa că poţi râde de treaba asta sau poţi înţelege”

Mii de oameni au lăsat comentarii de apreciere pentru responsabilitatea pe care tânăra şi-a asumat-o la o vârstă atât de fragedă.

  • „Eşti un dar pe acest pământ. Un suflet frumos, atât de recunoscătoare că am auzit povestea ta"
  • „Ce faci pentru sora ta este uimitor şi nu am dect respect să-ţi ofer"
  • „Un lucru imens. Veţi creea o legătură de mamă-fiică pe care nimeni nu o va avea. Toate cele bune pentru tine și sora ta. Ne pare rău pentru pierderile tale”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de internauţi.

De asemenea, o profesoară care i-a aflat povestea a asigurat-o pe Hunter că face o treabă grozavă şi că toţi ar trebui să fie mândri de ea.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » "Am 21 de ani şi sunt mama unei fete de 15 ani". Povestea unei tinere din SUA care a ajuns virală pe internet