Antena Meniu Search
x

Foto "Am 6 copii grozavi și o soție frumoasă". Și-a ucis soția, apoi și-a pus arma la tâmplă și s-a prăbușit lângă ea. Magnatul din SUA poza în bărbatul perfect

Incident macabru în SUA. Un magnat, în vârstă de 57 de ani, și-a ucis soția apoi a întors arma spre el și și-a luat viața. Bărbatul poza pe rețele de socializare în soțul perfect.

de Redactia Observator

la 24.06.2024 , 17:26

Și-a ucis soția, apoi și-a pus arma la tâmplă și s-a prăbușit lângă ea. Magnatul din SUA poza în bărbatul perfect
Și-a ucis soția, apoi și-a pus arma la tâmplă și s-a prăbușit lângă ea. Magnatul din SUA poza în bărbatul perfect - Kerilyn Johnson/Facebook

Olin Johnson, în vârstă de 57 de ani, și soția sa, Kerilyn Johnson, în vârstă de 52 de ani, au fost descoperiți morți în casa lor luxoasă de 1,34 milioane de dolari din American , Utah, potrivit Mirror.

Și-a ucis soția, apoi și-a luat viața

Autoritățile spun că Olin i-a luat viața soției înainte de a întoarce arma asupra sa, deși motivele din spatele evenimentului tragic rămân neclare. Profilul său de Facebook avea inclusiv o biografie în care el spunea că este un tată și soț pentru „6 copii grozavi și o soție frumoasă”.

Articolul continuă după reclamă

Vecinii au povestit că cei doi, care erau căsătoriți de 32 de ani, a fost văzut jucând softball cu câțiva localnici în seara dinaintea incidentului și păreau fericiți. 

Cuplul era înstărit și se învârtea prin cercuri pline de oameni bogați, cu cariere de succes. Nimeni nu s-ar fi gândit că bărbatul ar fi putut să comită o crimă și să-și ia și viața. 

„Kerilyn a fost literalmente unul dintre cei mai generoși, amabili și susținători oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Ea este o lumină de care ne va fi dor”, a declarat o prietenă a femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Mapamond » "Am 6 copii grozavi și o soție frumoasă". Și-a ucis soția, apoi și-a pus arma la tâmplă și s-a prăbușit lângă ea. Magnatul din SUA poza în bărbatul perfect