Antena Meniu Search
x

"Am ucis pe cineva”. Înjunghiată de 107 ori, pentru că i-a fost scut de protecție mamei. Tânăra de 21 de ani din SUA voia s-o apere de loviturile tatălui vitreg

A sfârșit într-o baltă de sânde, încercând să-și apere mama. O tânără de doar 21 de ani a fost ucisă de tatăl ei vitreg, după ce acesta a înjunghiat-o de peste 100 de ori, pentru că a încercat să-și apere mama de agresiunile lui.

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 11:48

Înjunghiată de 107 ori, pentru că i-a fost scut de protecție mamei. Tânăra de 21 de ani din SUA voia s-o apere de loviturile tatălui vitreg
Înjunghiată de 107 ori, pentru că i-a fost scut de protecție mamei. Tânăra de 21 de ani din SUA voia s-o apere de loviturile tatălui vitreg - Shutterstock

Angelina Tran nu a suportat să vadă cum mama ei este lovită de cel care trebuia să o protejeze așa că, plină de curaj, a mers în fața călăului și și-a apărat mama. A sfârșit moartă, într-o baltă de sânge, după ce bărbatul a luat cuțitul și a înjunghiat-o de 107 ori, pentru că a îndrăznit să-l oprească, potrivit Mirror.

Nghiep Kein Chau, în vârstă de 54 de ani, a fost arestat la scurt timp după, la fața locului. Când mama tinerei a deschis ușa polițiștilor, femeia sângera pe față. Ofițerii l-au văzut imediat pe Chau ținând în mână un cuțit mare de bucătărie. Camerele de supraveghere din casă din SUA au surprins momentul terifiant. Bărbatul și mama fetei au început să se certe, însă acesta a devenit violent și a început să o lovească cu brutalitate pe femeie. 

Băgată în mormânt pentru că i-a fost scut mamei

Gălăgia a trezit-o pe Angelina, iar scena care se derula în fața ei a șocat-o. A alergat imediat către mama ei și s-a pus precum un scut în fața bărbatului,  încercând să-l împiedice să o lovească. Bărbatul a continuat să lovească cu pumnii, cea lovită fiind acum tânăra. În timpul luptei, mama a reușit să scape, iar Angelina l-a ținut pe Chau de mână pentru a-l împiedica să meargă după mama ei. 

El a luat cuțitul și a început să o înjunghie. Ea a încercat să scape, dar el a continuat să o înjunghie, până când fata a căzut pe podea, fără viață. Ofițerii au stabilit că Chau a continuat să o înjunghie chiar și după ce a fost clar că era moartă.

Durerea absenței ei este profundă, deoarece a fost o bijuterie”, a scris un apropiat al familiei. Potrivit poliției, Chau le-a spus ofițerilor de patrulare: „Am ucis pe cineva”. Chau a fost arestat la închisoarea King County sub acuzația de crimă și tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » "Am ucis pe cineva”. Înjunghiată de 107 ori, pentru că i-a fost scut de protecție mamei. Tânăra de 21 de ani din SUA voia s-o apere de loviturile tatălui vitreg