Antena Meniu Search
x

„Amândoi sunt încă în pericol de moarte”. Şofer român de 26 de ani, aruncat cu tot cu cabină peste un camion pe care l-a lovit frontal pe o autostradă din Germania

Un şofer român de TIR, în vârstă de 26 de ani, a fost la un pas de tragedie, marţi după-amiază, pe o şosea din Germnia. În urma unui accident pe care chiar el l-a produs, şoferul a fost aruncat în aer, cu tot cu cabină, peste autoutilitara pe care a lovit-o frontal. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 01.06.2022, 11:16

Accident pe o autostradă din Germania
Accident pe o autostradă din Germania - Profimedia Images

S-a întâmplat pe A61 în dreptul localităţii Mönchengladbach, în jurul orei locale 18:45. În total, trei persoane au fost rănite în urma impactului, două dintre ele fiind transportate în stare gravă la spital, scrie TAG24.

Şoferul român, în stare gravă la spital

Şoferul care se afla la volanul cisternei înmatriculare în Suceava transporta mărfuri periculoase, iar într-un moment de neatenţie a intrat cu într-un camion semiremorcă, condus de un cetăţean turc.

La rândul său, acesta a lovit o altă maşină, la volanul căreia se afla un tânăr de 22 de ani, potrivit declaraţiilor poliţiştilor. Forţa impactului a smuls cabina şoferului român şi a aruncat-o în semiremorca din faţă, prinzându-l în interior pe tânărul de 26 de ani. Șoferul în vârstă de 49 de ani al celuilalt camion a fost și el blocat în cabina lui, transmit poliţiştii.

Ambii au fost ulterior scoşi din autoutilitare şi transportaţi la spital. Cei doi se află internaţi la Terapie Intensivă, cu răni grave. „Amândoi sunt încă în pericol de moarte”, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei. Un elicopter de salvare a fost chemat pentru a interveni la acest caz, au transmis oficialii.

Cauza exactă a accidentului a fost inițial neclară. Potrivit pompierilor, rezervorul autospecialei de marfă periculoasă a fost avariat, dar nu a scăpat nicio substanță. Autostrada unde a avut loc accidentul a fost complet închisă în direcția Koblenz până noaptea târziu, restricțiile fiind complet eliminate în jurul orei 3:20 dimineaţa. Pagubele materiale au fost estimate de polițiști la aproximativ 140.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » „Amândoi sunt încă în pericol de moarte”. Şofer român de 26 de ani, aruncat cu tot cu cabină peste un camion pe care l-a lovit frontal pe o autostradă din Germania