Antena Meniu Search
x

Video American îmbogățit instant de o mică perlă mov, găsită în porţia de scoici. A fost la un pas să refuze farfuria din cauza ardeilor iuţi

Un american a avut parte de surpriza vieţii, după ce şi-a comandat o porţie de scoici la un restaurant cu specific pescăresc. Într-una dintre ele a găsit o perlă.

de Redactia Observator

la 18.08.2022, 08:00

Vezi și

Bărbatul lua masa alături de soţie şi cei doi copii când a făcut descoperirea din farfurie. Iniţial, a crezut că este vorba de o mărgea sau o bombană scăpată în mâncare de unul dintre bucătari. Însă şi-a dat seama repede că este vorba de o perlă şi încă una rară - de culoare mov.

Bărbatul a rămas acum cu perla şi intenţionează să o ducă la un evaluator pentru a-i stabili valoarea. Porţia de scoici l-a costat pe american 14 dolari. Acesta a declarat că a fost la un pas să refuze farfuria, pentru că scoicile erau garnisite cu ardei iuţi, care nu erau pe placul soţiei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » American îmbogățit instant de o mică perlă mov, găsită în porţia de scoici. A fost la un pas să refuze farfuria din cauza ardeilor iuţi