Antena Meniu Search
x

Angajat băut la locul de muncă, arestat după ce a aruncat cu ulei încins pe unul din colegii săi, în SUA. Victima s-a ales cu arsuri grave pe față

Un angajat al unui restaurant din SUA a fost arestat după ce s-a certat cu mai mulți colegi și a aruncat cu ulei încins pe unul dintre ei. În urma incidentului, colegul său s-a ales cu arsuri grave pe mai multe părți ale corpului, inclusiv pe față. 

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 13:25

Victima s-a ales cu arsuri grave pe față
Angajat băut la locul de muncă, arestat după ce a aruncat cu ulei încins pe unul din colegii săi, în SUA - Profimedia

Thomas Cobb a aruncat cu ulei fierbinte în fața unui coleg în timpul turei sale, vinerea trecută, 17 februarie, la un restaurant Zaxby's situat lângă o autostradă într-un oraș din Carolina de Sud, SUA, a declarat poliția, potrivit Mirror.

Colegul lui Thomas s-a ales cu arsuri grave pe față

Ofițerii de la Departamentul de Poliție Walhalla au fost chemați la fața locului după ce au primit un apel privind o altercație între bărbat și colegii săi. Potrivit anchetei, victima s-a ales cu arsuri grave, iar uleiul a fost atât de fierbinte încât a rămas fără bucăți de piele pe față, ochi, mâini, umăr și spate.

Ulterior, Thomas a fost arestat iar victima a fost dusă la spital pentru a fi tratată. În timpul anchetei, ofițerii au vorbit cu acesta, care a recunoscut că a băut la serviciu și s-a certat cu colegii săi. De asemenea, a recunoscut că a aruncat cu ceva în ei, dar a susținut că nu și-a dat seama că acela era ulei încins. 

Ofițerii au intervievat și celelalte două victime, care au raportat că Thomas a lovit-o pe una dintre ele, iar pe cealaltă a strâns-o de gât. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Angajat băut la locul de muncă, arestat după ce a aruncat cu ulei încins pe unul din colegii săi, în SUA. Victima s-a ales cu arsuri grave pe față